Voedingssuplementen

Voedingssupplementen

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€1799
€11993/kg
€2499 −28%
€1799
*Van ‪16/4/2023‬ tot ‪31/7/2023‬ €1799/kg
€1210
€31842/kg
Zink - 100 caps
QNT

Zink - 100 caps

Uitsluitend online verkocht
€2395
€30705/kg
€2400
€2500/l
€2095
€61618/kg
€2100
€10500/kg
€2499
€8330/kg
Multimax 45T
ETIXX

Multimax 45T

Uitsluitend online verkocht
€1640
€28276/kg
Joint+ 60 caps
QNT

Joint+ 60 caps

Uitsluitend online verkocht
BEST BEOORDEELD
€2595
€64875/kg
HMB - 120 caps
QNT

HMB - 120 caps

Uitsluitend online verkocht
€2900
€14500/m
4.4/5 Op basis van 406 Beoordelingen in de winkels en online

WELKE VOEDINGSSUPPLEMENTEN KIEZEN?


In de afdeling sportvoeding bij DECATHLON vind je een ruim gamma aan supplementen die je kunnen helpen om je sportprestaties te optimaliseren.

Voedingssupplementen voor sporters verrijken je voedingspatroon en reiken extra voedingsstoffen aan, zoals: proteïnen, aminozuren, vitamines en mineralen.

Eet je vegetarisch of veganistisch, dan bestaat de kans dat je lichaam niet alle eiwitten en aminozuren die het nodig heeft via je voeding binnenkrijgt. Bovendien heeft je lichaam veel proteïnen nodig om na een inspanning makkelijker te recupereren en om spiermassa op te bouwen.

Ontdek hier de talloze voordelen van de bij DECATHLON beschikbare voedingssupplementen:


Vitamines om je spierweefsel te vrijwaren


Dankzij onze vitaminesupplementen, neem je altijd voldoende vitamines binnen voor de goede werking van je stofwisseling en ter bescherming van je spierweefsel dat tijdens intensieve inspanningen vaak beschadigd raakt.


Magnesium tegen krampen en vermoeidheid en om je concentratie te verhogen.


Wil je vóór een wedstrijd extra focussen en je optimaal kunnen concentreren? We raden je aan een keuze te maken uit ons gamma supplementen met magnesium. Dat gaat verkramping van de spieren tegen en bestrijdt het gevoel van vermoeidheid.


Collageen: alles voor je gewrichten!


Heb je geregeld last van spierpijn? Overweeg supplementen met collageen. Dat essentieel eiwit komt niet zo vaak in onze voeding voor. Via onze supplementen kan je je spierweefsel intact en je gewrichten gezond houden, terwijl je minder pijn ervaart. Let op: de inname van een dergelijk supplement is geen toverstokje dat onmiddellijk voelbare resultaten oplevert! Uit studies blijkt dat sporters die 3 tot 6 maanden collageen innemen interessante effecten ondervinden.


Glutamine om je spieren vlotter te laten recupereren


Glutamine is in hoge mate in ons lichaam en onze voeding aanwezig. Het aminozuur is ideaal om je spiermassa intact te houden en je immuunsysteem te versterken. Doe je regelmatig aan krachttraining? Vermijd hoe dan ook een tekort aan glutamine, want dat zou je recuperatie en je spieropbouw kunnen vertragen én je immuunsysteem kunnen verzwakken.


Beta-alanine voor betere prestaties


Voor sporters is dit aminozuur geen onbekende. Niet alleen krachttrainers hebben er baat bij, beta-alanine is ook belangrijk voor ploegsporters die zware en geregelde inspanningen moeten leveren. Wil je meer uithouding kweken en je prestaties tijdens intensieve oefeningen een boost geven? Dan is beta-alanine iets voor jou!


Spiruline om je sportieve uithouding te verhogen


Ken je die heilzame microalgen? Ze bevatten veel bètacaroteen, vitamines, proteïnen, mineralen en sporenelementen. De algen zijn dus rijk aan voedingsstoffen en bevatten veel antioxidanten die het lichaam beschermen tegen oxidatieve stress (vermoeidheid, beschadigde gewrichten, spijsverteringsproblemen, ...).


Vind alle voedingssupplementen in de online afdeling sportvoeding van DECATHLON!


Bij DECATHLON vind je niet alleen heel wat sportmateriaal, maar ook een brede waaier aan accessoires (smartwatches, hydratatie accessoires, voedingsproducten en sportdranken.

Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken