Ontdek onze andere op-en-top basketbaltips 

Hoe kies je basketbalschoenen?

Hoe kies ik basketbalschoenen?

Ontdek hoe je de beste basketbalschoenen kiest met tips over pasvorm, comfort en prestaties. Zo helpen we kinderen en volwassenen om makkelijk te starten met basketbal of beter te worden dankzij nieuwe schoenen.

se muscler pour le basketball

Spieren kweken om te basketballen!

Wil je wat meer spieren kweken om beter te kunnen basketballen? Ben je op zoek naar een manier om je spieren op te warmen voor de wedstrijden? Ontdek onze spierversterkende oefeningen.

hoot-jumpshot-basketball-tir-suspension

Basketbal: Hoe maak je een jump shot en een driepunter ?

Je wil de basket vinden en je werpafstand vergroten terwijl je basketbalt? Ontdek onze tips en trucks om je driepunters en jump shots te verbeteren!

tarmak_team_basketball_deathlon

Maak kennis met tarmak!

Onze producten zijn ontworpen door basketbalspelers voor basketbalspelers om meer tijd te hebben om te spelen en meer plezier te beleven!

Tarmak is het nieuwe basketbalmerk van Decathlon! Op het parket, op een pleintje, bij je thuis ... Het maakt niet uit waar je speelt ... TARMAK wil iedereen laten ervaren hoe leuk basketbal is door steeds vernieuwende en aantrekkelijke producten op de markt te brengen. Het merk en zijn producten staan voor eenvoud, veiligheid en techniek.

tarmak_team_basketball_deathlon

Wie zijn we? 

TARMAK heeft zijn uitvalsbasis in Tourcoing, in een uniek complex van 45 000 m² dat voor meerdere teamsporten geschikt is. Dit oefencentrum is een echt observatie- en innovatiecentrum voor basketbal voor alle teamleden van TARMAK. Ons team bestaat uit echte basketbalfanaten zoals: productmanagers, designers, reclameontwerpers, testpersonen, field managers, ... en jullie allemaal, ... ervaren spelers of liefhebbers, jullie zijn onze eerste inspiratiebron en al onze creaties zijn het resultaat van een nauwe samenwerking met onze verschillende partners. Alle producten van het merk TARMAK zijn ontwikkeld rond een filosofie die gefocust is op ... eenvoud en veiligheid! Zo zijn onze basketbalborden eenvoudig te plaatsen en kun je onze veterschoenen eenvoudig aantrekken. Veilig is het ook dankzij ons aanbod steunverbanden en beschermingsmiddelen. De lichte stuit en het materiaal van onze ballen zorgt ervoor dat je de sport veilig onder de knie kunt krijgen ... Onze wil en uniek karakter willen je meer tijd geven om te spelen en je dus meer plezier laten beleven.

tarmak_balle_B700

Waarom doen we het?

Speel je in een club, met je gezin of met vrienden? Bij ons vind je tal van producten om je met basketbal kennis te laten maken en je te verbeteren.

Onze prioriteit: het ontwerpen van producten door basketbalspelers in ons ontwerpcentrum "Tarmak Network".

Ons unieke karakter : meer tijd en meer plezier om te spelen en de waarden van de sport op een veilige manier delen!

Ons doel : ervoor zorgen dat spelers van elk niveau en op elk terrein veilig en comfortabel kunnen spelen en stevig in hun schoenen staan

produit-hero-ballon-full-tarmak-r-500

Topproduct tarmak basketbal

Speel de hele dag door met een bal die niet stuk te krijgen is!   Door samen te zitten en te spelen met verschillende basketbalspelers, besefte het team van TARMAK dat versleten en leeglopende ballen van basketbal geen pretje maken. We wilden iets doen aan ballen die uit de handen glijden, slecht stuiten of niet te repareren zijn. Naast de verstevigde buitenlaag is deze bal binnenin voorzien van een groene gel die bestaat uit microscopisch kleine rubberdeeltjes die, als ze aangezogen worden door de lucht, kleine lekken dichten en versleten zones versterken. Zo loopt de bal niet leeg en kun je blijven spelen. Die gel noemen we: "Magic Jam"!   18 maanden ontwerptijd 14 "Magic Jam"-geltesten