SPULLEN GOED BESCHERMD MEENEMEN OP DE KAJAK

Het is zomer, mooi weer en je krijgt zin om er een hele dag lang op uit te trekken met de kajak? Prima idee, want zo ontdek je nieuwe landschappen vanop het water, een uniek en onvergetelijk zicht.

nl_header_kajak_itiwit

Maar voor een geslaagde tocht moet je ook eten en zelfs reservekleding meenemen op de kajak. Je twijfelt welk soort waterdichte tas of bus je moet kiezen en hoe groot die moet zijn? Itiwit legt je uit hoe je je spullen kunt beschermen, ook de meest gevoelige …

BESCHERMING VOOR ELEKTRONISCHE APPARATUUR

Je wilt je tocht vastleggen voor later of een gps gebruiken en dus neem je je smartphone mee op het water. Om die goed te beschermen en ook te vermijden dat hij in het water valt wanneer je hem gebruikt, is een waterdicht etui sterk aan te raden. Hierin overleeft je smartphone alle spatten en zelfs een kortstondige onderdompeling.

En je kunt het etui met het koordje vastmaken aan je zwemvest zodat er geen gevaar is dat je smartphone overboord valt. Nu kun je onbezorgd mooie foto's maken en berichten posten op sociale netwerken!

NL_bescherming_elektronisch-materiaal

WATERDICHTE TAS OF BUS?

Het belangrijkste voordeel van een bus is dat hij niet alleen beschermt tegen spatten of bij een val in het water, maar ook tegen schokken. Als je bijzonder kwetsbaar materiaal meeneemt (tablet, fototoestel) doe je dat eerst in een waterdicht etui en leg je het zo in de waterdichte bus. Geen gevaar meer voor schokken of insijpelend water!

Een waterdichte tas is dan weer soepel, gemakkelijk weg te bergen in de kajak en gemakkelijker te dragen aan land omdat hij licht is en draaggrepen heeft. Een tas is ideaal voor reservekleding, water en eten.

NL_waterdichte_bus

EEN WATERDICHTE BUS OF TAS GOED VASTMAKEN

OK, al je spullen zijn verdeeld over tassen of bussen? Nu is het zaak om die stevig vast te maken in de kajak zodat ze aan boord blijven, ook wanneer je door stroomversnellingen vaart op een rivier.

Gebruik hiervoor de riemen in de kajak of de hiervoor voorziene luiken. Als je kajak geen riemen of luiken heeft, zet je de bus of tas stevig vast in de voorpunt of achteraan … en kun je genieten van een fijne tocht over het water!

NL_waterdichte_tas_itiwit