Badmintonracket Astrox 77 Play oranje

€5000
Wees de eerste om een beoordeling te schrijven
Ref. : 8880469

Voor wie regelmatig badminton speelt en op zoek is naar power en comfort.

Dit kopzware racket is bedoeld voor aanvallende spelers. Het gewicht van 83 g biedt controle en speelcomfort. Dankzij de heel flexibele steel speel je comfortabel en kan je verder slaan.

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Kracht

Kopzwaar voor maximale power

Gebruikerscomfort

Flexibele steel en ISOMETRISCH frame om ver te slaan, zelfs bij mishits

Omgaan met

Gewicht van 83 g voor een sneller racket

Technische informatie

Beschrijving van de reeks ASTROX

Racket met het accent op power. De reeks ASTROX (die de VOLTRIC-reeks vervangt) werd ontwikkeld om te beantwoorden aan de eisen bij aanvallend en agressief spelen. De rackets zijn meer of minder kopzwaar zodat je je aanvallen kan accentueren met harde smashes.

Gewicht Astrox 77 play: 83 g - 4U (80-84 g)

Het gewicht wordt uitgedrukt in gram. Het gewicht van een racket varieert van 60 gram tot meer dan 100 gram. Rackets worden ingedeeld in gewichtsklassen die worden weergegeven met een U-waarde. Hoe lichter het racket, hoe wendbaarder en comfortabeler het is en hoe minder belastend voor je arm waardoor je de arm sneller kan bewegen. Hoe zwaarder het racket, hoe meer power het biedt.

Flexibiliteit Astrox 77 play: heel flexibel

De flexibiliteit is het vermogen van de steel om mee te buigen tijdens de slag. De flexibiliteit van een racket gaat van flexibel tot stijf. Hoe flexibeler een racket, hoe vergevingsgezinder het is, hoe meer speelcomfort het biedt en hoe verder je kan slaan. Hoe stijver het racket, hoe harder het de shuttle terugslaat en hoe meer precisie het biedt, maar hoe meer armsnelheid het vraagt. Een stijf racket vergeeft minder snel foutjes bij het slaan.

Balans Astrox 77 play: in de kop.

De balans geeft aan hoe de gewichtsverdeling van het racket is. Het balanspunt wordt aangegeven in millimeter en gemeten vanaf de onderkant van de steel. Hoe meer het balanspunt naar de steel toe ligt, hoe wendbaarder en responsiever het racket, perfect voor verdedigende spelers of voor dubbelspel. Hoe meer naar de kop, hoe meer power het racket biedt, ideaal voor aanvallende spelers. Een kopzwaar racket is dan weer zwaarder en lastiger om te hanteren.

Samenstelling Astrox 77 play: grafiet

De samenstelling van een badmintonracket heeft een invloed op de prijs. Rackets in staal en/of aluminium zijn robuust, zwaar en geschikt voor recreatief badminton. Rackets in grafiet/aluminium of volledig in grafiet zijn lichter en een goede keuze voor beginners en gevorderden. Tot slot zijn er rackets in high-modulus grafiet en met andere technologieën zoals wolfraam, dit type racket is bedoeld voor ervaren spelers.

Lengte Astrox 77 play: 675 mm

De lengte van een racket voor volwassenen wordt uitgedrukt in millimeter en gaat van 660 tot 680 mm. Alleen de lengte van de steel varieert. Hoe korter de steel, hoe wendbaarder het racket en hoe meer gevoel het biedt. Hoe langer, hoe hoger de swingweight en hoe meer power.

Gripmaat Astrox 77 play: G5 = small (80-84 mm)

De maat van de grip wordt uitgedrukt in millimeter. De gripmaat varieert van 75 mm tot meer dan 90 mm, de gripmaten zijn ingedeeld in klassen die worden aangegeven met 'G'. Hoe dikker de grip, hoe gemakkelijker je het racket in de hand kan houden, maar hoe moeilijker het is om te wisselen van hand. Hoe dunner de grip, hoe behendiger je kan spelen en hoe meer je de kracht in je vingers kan gebruiken om het racket snelheid mee te geven.

Fabriekssnaar Astrox 77 play

Het racket is in de fabriek bespannen met een Yonex multifilament snaar van 0,70 mm dik.

Fabrieksspanning Astrox 77 play: 8-9 kg / 17.5-20 lbs

De spanning wordt uitgedrukt in kilogram (kg) of pond (lbs). Rackets worden bespannen op ongeveer 9 kg (20 lbs) maar na verloop van tijd zullen de snaren aan spanning verliezen.

Aanbevolen spanning Astrox 77 play: 9-12,5 kg / 20-28 lbs

Ieder merk vermeldt op al zijn rackets een maximale aanbevolen spanning om te vermijden dat tijdens het bespannen het frame breekt of een snaar knapt. Sommige rackets met verstevigd frame zijn bestand tegen een spankracht tot 16 kg / 35 lbs.

Snaarpatroon Astrox 77 play: 22x21

Het snaarpatroon is het aantal verticale snaren x het aantal horizontale snaren. Bij badminton wordt ook gesproken van het aantal lengtesnaren x het aantal dwarssnaren van een racket. Rackets met een open snaarpatroon bieden meer power en comfort maar zullen minder lang meegaan.

Instructies voor het bespannen bij 76 tubes met 1 dwarssnaar bovenaan in H7: B = onderaan, H = bovenaan

Opnieuw bespannen in 4 knopen. Lengtesnaar: begin bovenaan in het midden en bespan tot B9 (sla de tubes H7, H9 en H11 over). Ga via B12 naar H16 en keer dan terug naar H14 en verder naar beneden tot B10. Eindig door een knoop te leggen op tube B8. (doe hetzelfde voor de tegenoverliggende kant) Dwarssnaar: Leg een knoop op de tube B6 en begin met de dwarssnaren vanaf B9. Ga door met de dwarssnaren tot H7 (sla de tubes H12 en H10 over) en eindig door een knoop te leggen op tube H5.

Technologie van het frame van de Astrox 77 play

Grafiet, AERO+BOX Frame, ISOMETRIC, Rotational Generator System

Samenstelling van de steel van de Astrox 77 play

Grafiet, Built-in T-Joint

AERO+BOX FRAME

Frame dat een aerodynamisch profiel aan de voorkant combineert met een extra stijf profiel aan de achterkant en zo een hogere swingsnelheid combineert met een solide en stabiel gevoel bij de impact van de shuttle.

ROTATIONAL GENERATOR SYSTEM

Door toepassing van de theorie van het tegengewicht is het gewicht nu anders verdeeld. Gewicht van het steeluiteinde is naar de racketkop verplaatst voor een maximale controle. De overgang naar de volgende slag verloopt soepel en je bewegingen kunnen elkaar snel opvolgen

ISOMETRIC

Het ISOMETRISCHE concept vergroot de sweetspot met 7%*. Vergeleken met een conventioneel rond frame genereert een ISOMETRISCH racket met vierkante vorm een grotere sweetspot doordat de kruising tussen hoofd- en dwarssnaren geoptimaliseerd is.

BUILT-IN T-JOINT

Het ingebouwde T-stuk zorgt voor een stevigere verbinding tussen frame en shaft en minder torsie voor meer controle

Artikelcode en kleur

AX77-PL oranje

Herkomst

China

Tip

Aanbevolen snaar voor spelers die vooral controle willen: AEROBITE, voor spelers die snel willen spelen: EXBOLT 65

internationale spelers en speelsters die spelen met het Yonex racket ASTROX 77

AN SE YOUNG (KOREA), CHEN YU FEI (CHINA), FAJAR ALFIAN (INDONESIË), MUHAMMAD RIAN ARDIANTO
(INDONESIË), HUANG YA QIONG (CHINA), HUANG DONG PING( CHINA)

Garantie

Op het frame is 1 jaar garantie bij normaal gebruik, op de snaren is geen garantie.

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Vermijd grote temperatuurschommelingen.
Te bewaren in de hoes, vooral wanneer het koud is.

Gebruikersbeoordelingen