Badpak voor aquagym dames Karli Yuka blauw

€12.00 −16%
€1000
*Van 16-2-2021 en zolang de voorraad strekt

Onze ontwikkelaars bedachten dit badpak voor vrouwen die aan lichte aquagym doen.

Op zoek naar een corrigerend aquagymbadpak dat je boezem prima ondersteunt? Ingewerkte, vaste cups voor lichte steun, en een strakke stof aan de buik voor een heel flatterend effect.

Vraag & Antwoord

Kleur:

LICHTBLAUW / Asfaltblauw

Maat:

maatwijzer
PROMO
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9
Media 10
Media 11

PRODUCTVOORDELEN

Borstondersteuning

Dankzij de vaste, ingewerkte cups voel je de nodige steun.

Effect van een platte buik

De rekbare stof vooraan geeft je een mooi strak buikje.

Chloorbestendig

Voor wie 1 tot 2 keer per week aquagym doet. Gaat tot 100 uur mee.

Afschermend

Dankzij de lage zij-uitsnijding blijven je heupen mooi bedekt.

AFBEELDINGEN

Badpak voor aquagym dames Karli Yuka blauw
Badpak voor aquagym dames Karli Yuka blauw
Badpak voor aquagym dames Karli Yuka blauw

TECHNISCHE INFORMATIE

WAAROM KIEZEN VOOR AQUAGYM OF AQUAFITNESS?

Zodra je in het water springt, wordt je lichaam lichter en wordt bewegen ook gemakkelijker, ook al heeft water dan een grotere weerstand dan lucht en moeten je spieren dus harder werken. Je stelt je spieren sterker op de proef, zonder dat je je daar gewaar van wordt. Dat geeft aquagym het voordeel dat het een niet-belastende activiteit is. Twijfel dus niet langer! Het is goed voor je lichaam, je hart, je gezondheid en je geest!

WAAROM EEN BADPAK MET STEUN AAN DE BORSTEN ESSENTIEEL IS

Je sport in het water, maar staat wel rechtop. Je boezem krijgt dus heel wat stevige en minder stevige schokken te verduren, ongeacht je lichaamsbouw of leeftijd.
Tijdens een sessie gaan je borsten bewegen en stuiteren en kunnen ze tot 5 keer hun eigen gewicht wegen. Een beha ingewerkt in je badpak kan dan helpen om je boezem te beschermen tegen die herhaaldelijke impact. We bieden je 3 vormen van ondersteuning aan, naargelang de intensiteit van je sportactiviteit.

DE ONDERSTEUNING NAARGELANG DE INTENSITEIT VAN JE ACTIVITEIT

Lichte ondersteuning: voor lichte activiteiten waarbij je je beperkt verplaatst in het water (lichte aquagym, aquabike, spiertraining, aquayoga...)
Gemiddelde ondersteuning: voor dynamische activiteiten waarbij je je verplaatst in het water (aquafitness, aquazumba, aquaboxing...)
Hoge ondersteuning: voor heel dynamische activiteiten met veel herhaling (aquatrampoline, aquacrosstraining...). Vrouwen met een grote cupmaat kiezen best voor extra ondersteuning.

WAT VOOR BEHA ZIT ER IN MIJN BADPAK?

VASTE CUPS:
De vaste, voorgevormde cups bieden het voordeel dat ze altijd goed blijven zitten. Ze bieden niet enkel steun, ze hebben ook een corrigerend en flatterend effect, voor een mooie, strakke boezem. Kortom, je wint er op zowel technisch als esthetisch vlak bij.

RUGVORM

RUG IN U-VORM: Een badpak met U-vormige rug trek je gemakkelijk aan en uit. Dit type badpak is ook ideaal voor dames met een maatje meer, omdat je het gemakkelijk over je heupen trekt en je de bandjes vlot positioneert

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 72% Polyester, 28% Elastaan Inzetstuk 70% Polyamide, 30% Elastaan Stof binnenkant 76% Polyamide, 24% Elastaan Bekleding - stof buitenkant 100% Polyester Voering 100% Polyamide

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor glijbanen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten