Basic joggingpak voor kleutergym marineblauw

€750

Comfortabel en zacht, regular fit en aansluitend aan enkels en taille, wijde hals ... een praktisch setje dat bovendien duurzaam ontwikkeld is

Een van de 2 eerste trainingspakken voor peuter- en kleutergym van Decathlon die ontwikkeld zijn met het baanbrekende Minimal Waste-concept. Een eerste kleine stap naar een verantwoorde collectie

Vraag & Antwoord
Kleur: Navyblauw
Maat: maatwijzer
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

PRODUCTVOORDELEN

Helps to develop autonomy

Helps to develop autonomy

Dit joggingpak is makkelijk aan te trekken, voor het kind én voor de ouder!

Rekbaar

Rekbaar

Stretch stof zodat je kleintje ongehinderd kan bewegen!

TECHNISCHE INFORMATIE

Wat is Minimal Waste?

Het is een nieuwe fabricagemethode waarbij minder stof verloren gaat bij het maken van het design. Het product werd uitgedacht en uitgewerkt aan de hand van een patroon en niet enkel van een getekend design.
Vanaf het begin van het ontwerp wordt rekening gehouden met hoe het patroon eruit zal zien. We letten erop dat de verschillende onderdelen van het kledingstuk als een puzzel in het patroon passen, waardoor er zo min mogelijk stof verloren gaat.

Waarom kiezen voor Minimal Waste?

Tijdens de productie van kleding belandt 15% tot 20% van de stof op de vloer van de snijzaal. Wanneer dat textiel wordt verspild, betekent dat ook een verspilling van de natuurlijke grondstoffen waarvan het werd gemaakt. Het is cruciaal om dit probleem bij de bron aan te pakken. Dat doen we door het textiel zo optimaal mogelijk te benutten, verspilling tegen te gaan en bij de vervaardiging van het artikel zo weinig mogelijk stofresten te creëren.
Van 19% naar 9% afval.

Producttests

Onze productontwikkelaars selecteren alle stoffen en accessoires met de grootste zorg: geen vezels of kleurstoffen die risico's inhouden, geen elementen die kunnen worden ingeslikt (knopen, koordjes, strass ...). We controleren ook streng dat onze kleding geen materialen bevat die giftig zijn als een kind ze in zijn mond stopt. We gaan verder dan wat de normen eisen, en denken aan elk element, want voor ons staat de veiligheid van je kind voorop. Die details maken het verschil!

Ontwikkeling van het kind

Bij de productontwikkeling laten we ons bijstaan door een psychomotorisch therapeut om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van zelfstandigheid bij kinderen en hoe kinderkleding hierbij kan helpen. "Het is belangrijk dat het kind niet ontmoedigd raakt. Kijk welke dingen je kind al aankan en laat hem die zoveel mogelijk zelf doen, door de herhaling zullen ze uiteindelijk een automatisme worden", vertelt Agathe, psychomotorisch therapeut en onze partner

Het kind helpen om zichzelf te leren aankleden

Hoe doen we dat? Met ritsen die gemakkelijk te sluiten zijn, een wijde halsopening zodat je kind zijn trui zelf over het hoofd kan trekken zonder verstrikt te raken, visuele markeringen zodat hij weet wat links/rechts en voorkant/achterkant is... Al die kleine dingen helpen je kind om stap voor stap zelfredzaam te worden en zich helemaal zelf aan te kleden.

Voor peuter- en kleutergym

Je wil je kleintje laten sporten, spelen, bewegen en nieuwe dingen laten ontdekken?
Peuter- en kleutergym, een allereerste kennismaking met sport, stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van je kind en laat je kampioen in de dop vooral veel plezier beleven!
Het is een speelse activiteit voor kinderen van 1 tot 6 jaar, in de vorm van een uitdagend parcours gebouwd met aangepast materiaal.

De voordelen van peuter- en kleutergym

Doet je kind aan peuter- of kleutergym? Dit mag er dan wel uitzien als gewoon wat spelen, maar wist je dat die activiteit de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen stimuleert? Door de verschillende activiteiten en nieuwe sensaties leert je kleintje zijn evenwicht bewaren, ontwikkelt hij zijn motoriek en coördinatie en leert heel eenvoudig begrijpen welke mogelijkheden zijn lichaam allemaal biedt! Een goede manier om zijn zelfvertrouwen te stimuleren.

Wat trek ik mijn kind aan voor de peuter- en kleutergym?

Domyos heeft alles wat je kleintje nodig heeft om comfortabel te bewegen: T-shirt, broek, legging en zelfs een vestje speciaal voor kleutergym! Doel is dat het kind niet wordt gehinderd in zijn bewegingen, dat hij zich comfortabel voelt en niet de hele tijd aan zijn broek of T-shirt moet sjorren. Afhankelijk van het niveau is de kleding meer of minder technisch.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 48% Katoen, 46% Polyester, 6% Elastaan

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord