Driedubbel gevouwen handdoek voor golf zwart

€900

We hebben deze handdoek gemaakt voor golfers die hun clubs en ballen willen afvegen.

De drielaagse structuur is handig, zo heb je een binnenkant om je clubs en ballen af te vegen en een buitenkant om je handen en grips schoon te maken.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART

PRODUCTVOORDELEN

Gebruiksgemak

Met karabijnhaakje om gemakkelijk aan je tas te hangen

Vochtabsorberend

In badstof, absorbeert dus goed vocht en vuil.

TECHNISCHE INFORMATIE

DE DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN

Eén zijde in dunne badstof om je handen te drogen en één zijde in dikkere badstof om golfballen en de kop van je golfclubs schoon te vegen.

AFMETINGEN

Lengte: 52 cm

DE ONTWIKKELING BIJ INESIS

Bij het ontwerp van onze artikelen gaan we na of ze perfect voldoen aan de verwachtingen voor gebruik. Inesis staat voor een team van gepassioneerde golfers die op basis van jouw feedback elk artikel blijven verbeteren om van elke golfpartij een plezier te maken.

EEN SCORE OM DE MILIEU-IMPACT VAN ARTIKELEN TE VERGELIJKEN

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Katoen

Goedgekeurd door

Wij hebben vertrouwen in onze golfers om onze golfaccessoires te beoordelen en goed te keuren. Wij houden rekening met hun mening en opmerkingen over onze artikelen en brengen indien nodig aanpassingen aan. Hieronder kun je lezen wat onze klanten van de Inesis-handdoek vonden en natuurlijk kun je zelf ook je mening geven en op die manier meewerken aan de verbetering van onze producten.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord