Drukloze padelballen PB 500 3 stuks

€350
€117/units
8560287

Voor de gevorderde padelspeler die af en toe speelt en een drukloze bal wil die duurzaam zijn stuit behoudt.

Drukloze ballen, ideaal voor gevorderde padelspelers die af en toe spelen en op zoek zijn naar een snelle bal die zijn stuit niet verliest zoals een drukbal.

Vraag & Antwoord
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel
Tweedehands
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2

PRODUCTVOORDELEN

Duurzame spanning

Duurzame spanning

Drukloze bal, behoudt langdurig dezelfde stuit.

Schuurbestendig

Schuurbestendig

Slijtvast dankzij het hoge aandeel synthetisch vilt (85%).

Snelheid

Snelheid

Kern uit hard rubber voor een gecontroleerde versnelling van de bal.

Richtingcontrole

Richtingcontrole

15% natuurlijke vezels voor een goede controle over de balvlucht.

TECHNISCHE INFORMATIE

Wat is padel?

Padel ontstond in Mexico op het einde van de jaren 60. Al snel waaide de sport over naar Spanje en Argentinië en later naar alle Spaans sprekende landen van Zuid-Amerika. In Spanje staat padel momenteel op de tweede plaats in het rijtje van meest beoefende sporten, na voetbal maar voor tennis! Wereldwijd spelen meer dan 8 miljoen mensen padel.

Hoe speel je padel?

Padel wordt met 2 tegen 2 gespeeld (dubbelspel). Voor de opslag zijn 2 pogingen toegestaan en de bal moet steeds onderhands en diagonaal worden gegeven. De bal mag één keer stuiteren. De bal moet stuiteren voordat hij eender welk deel van de court raakt. Een bal mag na het stuiteren een muur raken (alleen een muur en niet de rastering). De bal mag buiten het speelveld terechtkomen na het stuiteren en mag buiten het speelveld worden teruggeslagen. De puntentelling gebeurt zoals bij tennis.

Wil je er graag mee beginnen? Onze productontwikkelaars geven je alvast een paar tips:

Voor wie pas start met de sport zijn de ballen die specifiek ontworpen zijn voor beginners sterk aan te raden. Ze zijn zachter en trager, waardoor je gemakkelijker goed leert spelen. Aangepaste schoenen voorkomen dat je uitglijdt op het padelterrein, dat meestal bestaat uit ingezand kunstgras.
Lessen nemen zorgt ervoor dat je het spel sneller aanleert, en dat je geen bewegingen overneemt van bijvoorbeeld tennis of squash.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Stof binnenkant 100% Natuurlijk rubber - latex Buitenschaal 70% Polyester, 15% Wol, 15% Acryl

VOORRAADADVIES

Deze drukloze ballen worden geleverd in een doos, dus niet in een koker onder druk zoals bij de klassieke padelballen.

TESTS

Ons studiecentrum in Spanje is gespecialiseerd in design en engineering. Het doet onderzoek naar de behoeften van padelspelers en geeft de resultaten door aan ons productontwikkelingscentrum in Frankrijk. De prototypes worden uitgetest op padelterreinen, door de spelers voor wie ze werden ontwikkeld. Daarna wordt hun duurzaamheid getest, in het lab van ons productontwikkelingscentrum. Zo kunnen we onze producten goedkeuren en de kwaliteit ervan garanderen.

Vraag & Antwoord