Eiwitreep Vegan noten

€250

De Vegan-eiwitreep werd ontwikkeld door ons team, dat zelf aan krachttraining doet, om je te ondersteunen bij het behalen van je doelen. Per stuk verkocht.

En wat als je melkeiwitten zou vervangen? Met zijn 18 g eiwitten per reep is deze vegan eiwitreep met framboos-kokossmaak een 100% plantaardig alternatief om spiermassa op te bouwen of te onderhouden

Vraag & Antwoord

PRODUCTVOORDELEN

Spieropbouw en -behoud

18 g eiwit per reep.

TECHNISCHE INFORMATIE

WAAROM KIEZEN VOOR VEGAN EIWITREPEN?

Het is niet altijd evident om je lichaam de eiwitten te bezorgen die het nodig heeft om te herstellen en spiermassa op te bouwen na een zware training!
Met zijn 18 g eiwitten per reep is deze vegan eiwitreep geschikt voor elke sporter die liever geen plantaardige eiwitten binnenkrijgt, of om te variëren tussen dierlijke en plantaardige eiwitten!

WANNEER EET JE BEST VEGAN EIWITREPEN?

Eet deze eiwitrijke reep na een sessie om spiermassa te behouden en op te bouwen: een goed alternatief voor de eiwitshakes!
Je kunt een eiwitreep ook gebruiken ter vervanging van een van je gebruikelijke tussendoortjes, en zo voorkomen dat je te veel vetten en te weinig eiwitten binnenkrijgt. Je spieren zullen je dankbaar zijn!

Kan ik deze eiwitrepen nemen om af te vallen of te cutten?

Deze reep is geen vervanging van een maaltijd. Je mag hem niet eten in plaats van je dagelijkse voedingsmiddelen.
Elke reep bevat 18 g koolhydraten, voor 1,3 g suiker! Let op dat je je dagelijkse inname goed bijhoudt, om er zeker van te zijn dat ze is afgestemd op je doelen.

Gebruiksadvies

Naast actieve beweging is het belangrijk om gevarieerd en evenwichtig te eten en er een gezonde levensstijl op na te houden.
Vraag bij langdurig gebruik (> 2 maanden) raad aan een arts of voedingsdeskundige.
Dit product is gecontra-indiceerd bij nierinsufficiëntie, hepatitis, tijdens de zwangerschap en voor kinderen jonger dan 14 jaar. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Houd je altijd aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Vergeet niet om regelmatig te drinken.

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Droog bewaren tussen 15 en 22 °C.

GEBRUIKSAANWIJZING

Nierinsufficiëntie, hepatitis, zwangerschap, kinderen < 14 jaar.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten