Energy Fruit Jellies citrus voordeelverpakking 12x 25 g

€700

Ons team van gepassioneerde triatleten ontwikkelde deze fruit jellies als bron van snelle energie. Snelle suikers voor al je wedstrijden en trainingen.

Deze fruit jellies, bedacht door triatleten, smaken heerlijk en barsten van de enkelvoudige suikers: ideaal om de man met de hamer weg te houden bij wedstrijden van meer dan 3 uur!

Vraag & Antwoord
Flavor: Citrusvruchten

PRODUCTVOORDELEN

Energiewaarde

Energiewaarde

84 kcal per reep.

Vermindering van moeheid

Vermindering van moeheid

Vitamine B3, B6 en C helpen vermoeidheid verminderen.

Oxidatieremmend

Oxidatieremmend

Vitamine C helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Samenstelling

Samenstelling

Met 50% vruchtvlees en natuurlijke aroma's: eenvoudige en lekkere sportsnack!

Makkelijk te openen / sluiten

Makkelijk te openen / sluiten

Dankzij de kleefstrip open en sluit je de fruit jellies heel gemakkelijk.

Transportgemak

Transportgemak

Dit lekkere sportsnoepje stop je zo in je zak.

TECHNISCHE INFORMATIE

EEN NIEUW RECEPT, OP BASIS VAN JULLIE FEEDBACK

Blijkbaar vonden veel van onze klanten de vorige versie te kleverig, wat het lastig maakte in volle inspanning. Hoe hebben we dat probleem aangepakt?
We hebben twee stabilisatoren toegevoegd aan ons recept:
- citroenzuur (dat ook al in het vorige recept zat),
- en natriumcitraat dat we uit citroenen halen.
Het oordeel? Ons 50-koppige testerspanel was er helemaal weg van. Lekker, smeuïg en ... niet kleverig!

EEN LOKAAL PRODUCT, ZO HEBBEN WE HET GRAAG

Wil je graag weten waar deze fruit jellies gemaakt worden? Goed, als je aandringt! Kort gezegd, dit sportsnoepje kwam tot stand in een klein fabriekje in Zuid-Frankrijk. "We werken er al vijftien jaar mee samen", aldus voedingsingenieur Juliette.
De appels en peren komen uit de lokale teelt, daar hebben we het zo meteen over. De suiker ook. Wat het andere fruit betreft, dat importeren we uit Europese landen met een klimaat dat geschikt is voor de teelt van die vruchten

WAAROM ZIT ER APPEL OF PEER IN DE FRUIT JELLIES?

Een goede vraag, zeker als je fruit jellies met citrus- of aardbei-cranberrysmaak hebt gekocht. Geen zorgen, het gaat niet om een of ander bizar bedenksel van onze chef Gertrude. Nee, appels en peren zijn gewoon de twee basisingrediënten van ons recept. Ze worden met zorg uitgekozen door onze leverancier waar we het daarnet al over hadden.

EEN PRODUCT VOOR DUURSPORTERS

60 gram koolhydraten (=suikers) per uur dat je sport, dat raden de voedingsdeskundigen aan voor inspanningen van meer dan 3 uur. Deze fruit jellies van 25 gram bevatten 21 gram koolhydraten per reep, waarvan 16 g enkelvoudige suikers. We raden je aan om de eerste reep na 30 minuten sporten te verorberen. Twee per uur dus (of een fruit jelly en een gel of reep), in combinatie met een sportdrank.

GEMAKKELIJK OPEN EN DICHT!

Vanaf nu hoef je niet langer het plastic met je tanden open te scheuren (waarbij je dan ook nog eens een stukje binnenkrijgt...). Vanaf nu hoe je niet langer te kiezen tussen alles in één keer verorberen of het overschot zo in je zak stoppen, met alle (kleverige) gevolgen van dien.
Dankzij de kleefstrip gaat het openen razend gemakkelijk. De slimme sluiting beschermt je snack perfect tot je er de volgende keer een hap van neemt!

WAT IS HET NUT VAN DE VERSCHILLENDE INGREDIËNTEN?

● Suiker en maltodextrine voor energie.
● Glucosestroop voor de textuur.
● Glycerol voor de textuur en de stabiliteit.
● Pectine voor de textuur. Een geleermiddel dat ook gebruik wordt om jam te maken, en dat van nature aanwezig is in fruit.
● Acerolapoeder, een superfood en bron van vitamine C!
● Vitaminen B1, B3 en B6 tegen de vermoeidheid: want een lach op je finishfoto, daar gaat het toch ook om!
● En de rest vind je in het stukje 'Een nieuw recept, op basis van jullie feedback'

DE SPORTVOEDING VAN DE TOEKOMST: LEKKERDER ÉN MILIEUBEWUSTER

Aube, ingenieur op het gebied van ingrediënten:
"Onze gedachte achter de ingrediëntenkeuze gaat veel verder dan de regelgevende vereisten. Zo doen we er alles aan om additieven zo veel mogelijk te vermijden. Bij de keuze van de ingrediënten en additieven kijken we sterk naar de ethische, ecologische en gezondheidsaspecten. We zetten volop in op eenvoud in onze recepten, en stapje voor stapje zijn we die ambitie aan het waarmaken."

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Fruit jellies met grapefruit, citroen, sinaasappel, bevatten maltodextrine en acerola. Bron van vitamine B1, B3, B6 en C. **Vitamine B3 en B6 dragen bij aan een normale energiestofwisseling en gaan vermoeidheid tegen. ***Vitamine C helpt de lichaamscellen beschermen tegen oxidatieve stress. Ingrediënten: Suiker, vruchtvlees 52% (Williams-peer 35%, grapefruit 7%, citroen 7%, sinaasappel 3%), glucosestroop van tarwe, stabilisator: glycerol, maltodextrine 5%, zuurteregelaar: citroenzuur, geleermiddel: pectine, zuurteregelaar: natriumcitraat, acerolapoeder 0,4% (acerola, maltodextrine), etherische oliën van citroen en sinaasappel, vitaminen: thiamine hydrochloride (B1), nicotinamide (B3) en pyridoxine hydrochloride (B6). De grapefruit, citroen, sinaasappel, maltodextrine en het acerolapoeder komen niet uit Frankrijk. Kan sporen bevatten van: GLUTEN*, NOTEN*. * Allergenen

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren.

TESTS

Voor elke smaak nodigen we 50 testers en teststers uit (misschien ben jij dat wel) om onze fruit jellies uit te proberen tijdens het sporten. Het oordeel? Dit nieuwe recept valt nog meer in de smaak dan het vorige. Het gemak waarmee je de fruit jelly uit de verpakking haalt, de niet-kleverige structuur, de smeuïge textuur ... dat zijn volgens onze testers de grote troeven van deze sportsnack!

Vergelijkbare producten

Vraag & Antwoord