Brillendoos voor kinderen Case 560 zwart/groen

€600

8607137

Onze ontwikkelaars hebben de brillendoos CASE 560 ontworpen om de zonnebril van je kind op te bergen en te beschermen wanneer je hem meeneemt in de rugzak.

De CASE 560 voor kinderen is verkrijgbaar in tal van leuke kleuren. Hij is gemaakt uit een halfhard materiaal en beschermt tegen schokken, krassen en vuil.

Kleur:

ZWART

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Bescherming tegen schokken

Het halfharde materiaal beschermt uitstekend tegen schokken.

Lichtgewicht

Slechts 43 g.

Compatibiliteit

Geschikt voor het opbergen van alle zonnebrillen van het QUECHUA kids gamma

Technische informatie

ETUI

Materiaal: EVA.
Afmetingen: 16 x 6 x 7 cm.
Sluitsysteem: rits

EVA is een halfstijf materiaal dat beschermt tegen schokken, vuil, krassen

ONZE DUURZAME AANPAK

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan bij ons centraal.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Structuur 85% EVA, 5% Polyamide, 5% Rubber, 5% Roestvrij staal Voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Stof buitenkant 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

De zichtkwaliteit hangt af van de manier waarop je je zonnebril onderhoudt. Stop je bril altijd in zijn etui! Hierin is hij goed beschermd tegen krassen, schokken en vuil.

TESTS

Alle etuis en accessoires voor optica worden getest in de omstandigheden waarvoor ze gemaakt zijn. Onze ontwerpers, productmanagers, ingenieurs en modelmakers doen er alles aan om te verzekeren dat onze artikelen perfect voldoen aan het gebruik waarvoor ze werden bedacht en ontwikkeld.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord