Fietsbroek voor heren wielrennen Essential

€1000

Deze fietsbroek is de perfecte keuze voor wie onbezorgd wil beginnen met wielrennen. Gedaan met zadelpijn en irritaties!

De ESSENTIAL fietsbroek zonder bretels biedt comfort voor wie af en toe fietst: de stof is zacht en rekt mee, en de tailleband is bijzonder aangenaam

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Zitcomfort

Zitcomfort

Voorgevormd zeem in 'Soft'-schuimstof Dikte: 13 mm Dichtheid: 65 kg/m3.

Zweetafvoer

Zweetafvoer

Ademende stof, voor meer comfort

Ecodesign

Ecodesign

Van 100% gerecycleerd polyester

Bewegingsvrijheid

Bewegingsvrijheid

Dankzij de elastische stof blijft de broek goed zitten aan dijen en taille.

TECHNISCHE INFORMATIE

Ons nieuw 'Soft'-zeem

Om je meer comfort te geven tijdens het fietsen hebben we dit 'Soft'-zeem ontwikkeld.
De gekozen stof is zacht en ademend. De verstevigingszone is voldoende zacht met een gemeten dichtheid van 65 kg/m3 en een dikte van 13 mm. Dit zeem geeft je een uitstekend zitcomfort tijdens je fietstochten van ongeveer 1 uur.

Zijn vorm

De vorm van de verstevigingen (zone met dikker schuim) werd bepaald door testen op een drukvel. Deze test, uitgevoerd op wielrenners, bestaat uit het registreren van de drukpunten op het zadel. Zo konden we de verstevigingszone bepalen aan de hand van de contactpunten waar de druk het grootst is.
De vorm van het zeem werd uiteindelijk door de ontwikkelaars getekend op basis van een moulage op een testpop en gevalideerd na verschillende aanpassingen en gebruikstests.

De verstevigingszones

De zitbeenderen worden goed ondersteund terwijl ook het perineum beschermd wordt. De verstevigingszone is smal genoeg ter hoogte van het kruis om geen irritatie of wrijving te veroorzaken tijdens het trappen. In de versteviging werd reliëf aangebracht om de flexibiliteit te vergroten.

Onderhoudsadvies

Wassen in de machine op 30°C. Op een programma voor synthetische stoffen. Het kledingstuk binnenstebuiten keren. Wassen zonder wasverzachter. Laten drogen op een kleerhanger, in een warme en goed verluchte ruimte. Niet in de droger stoppen. Niet chemisch reinigen. Niet behandelen met chloor. Niet op de verwarming leggen.

Producttests

Onze productontwikkelaars van het B'Twin Village in het Franse Rijsel zoeken voortdurend naar oplossingen om het comfort van alle fietsers te verbeteren.
Voor hen is het een heuse obsessie om dag na dag producten te bedenken die het leven van alle fietsers aangenamer maken.
Die producten worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Een score om de milieu-impact van onze producten te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 85% Polyester, 15% Elastaan laag 85% Polyester, 15% Elastaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

Vraag & Antwoord