FIETSONDERHSIRT MET LANGE MOUWEN RACER CARBONGRIJS

€2900

8549830

Dit ondershirt is door onze ingenieurs ontwikkeld en getest op winterweer en beschermt je tegen de kou op de racefiets of MTB in de herfst en de winter.

Zin om tijdens de winter intensief te trainen? Dit ondershirt voert je transpiratie goed af en zorgt ervoor dat de kou geen kans krijgt.

Kleur:

Carbongrijs / Carbongrijs / Graniet

Maat:

maatwijzer

Productvoordelen

Zweetafvoer

De stof voert transpiratie doeltreffend af voor een goed thermisch comfort.

Warmte

Een thermische barrière om te voorkomen dat je het koud krijgt op de fiets.

Rekbaar

De stof is bijzonder elastisch en past zich aan het lichaam aan. Slim fit.

Technische informatie

Ondershirt gamma Race

Het Race-fietsondershirt voor in de winter is ontwikkeld voor wie intensieve ritten maakt in de winter. De grote troef van deze baselayer is dat hij je lichaam perfect op temperatuur houdt. Op alle zones waar je fel opwarmt is de stof voorzien van microperforaties om de transpiratiedampen vlot af te voeren en zo te vermijden dat de stof doornat wordt.
Van polyamidevezel die geurtjes beperkt.

Gebruiksadvies

Advies voor winterfietskleding is het moeilijkst, omdat veel afhangt van je koudegevoeligheid.
Twee algemene tips kunnen we wel geven:
- overdrijf niet met laagjes, je zal niet extra beschermd zijn en bovendien zit dat niet echt aangenaam;
- op de racefiets of de MTB moet je het altijd wat frisjes hebben bij je vertrek, je zal merken dat je heel snel opwarmt en je zal je ook beter voelen dan wanneer je je te warm induffelt.

De perfecte combinatie

Algemeen gesproken is een ondershirt in combinatie met een winterjack de ideale combinatie in de meeste gevallen. Zo ben je beschermd tegen de kou tijdens een inspanning, en tegelijk wordt je transpiratie goed afgevoerd.
Je kan eventueel nog een shirt met lange mouwen aantrekken als je een echte koukleum bent, maar zo beperk je de zweetafvoer. Je rekent beter gewoon op je dikke winterjack (en hebt er best twee in je kast hangen).

Reeksen Essential, Training en Race

Je vindt 3 verschillende reeksen in het Van Rysel-assortiment met fietsonderkleding voor de winter.
Essential: de warmste producten, voor inspanningen met lage intensiteit waarbij je niet echt nood hebt aan een goede regulering van je transpiratie en je lichaamstemperatuur.
Training: de perfecte balans tussen warmte en transpiratiebeheer.
Race: het perfecte evenwicht tussen warmte en ademend vermogen. Het gaat er niet om de transpiratie af te voeren, wel om ze te beperken.

ECODESIGN

Dit thermisch ondergoed is de vrucht van een ontwikkelingsproces dat helemaal werd omgegooid. Het resultaat? 30% minder CO2-uitstoot dan het vorige model, door het hoofdgaren in de massa te verven (dope dye).

PRODUCTTESTS

Ons team van productontwikkelaars, met thuisbasis in het b'Twin Village in het Franse Rijsel, is voortdurend op zoek naar oplossingen om het comfort van fietsers te verhogen. Zij streven ernaar producten te ontwikkelen die helemaal voldoen aan de behoeften van de gebruiker.
Die producten worden vervolgens getest in gebruik, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door ze te testen in reële omstandigheden, onze producten voortdurend kunnen verbeteren.

Onderhoudsadvies

Wassen in de machine op 30°C. Op een programma voor synthetische stoffen. Het kledingstuk binnenstebuiten keren. Weinig waspoeder gebruiken. Wassen zonder wasverzachter. Laten drogen op een kleerhanger, in een warme en goed geventileerde ruimte. Niet in de droger stoppen. Niet chemisch reinigen. Niet behandelen met chloor. Niet op de verwarming leggen.

Garantie

1 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 97% Polyamide, 3% Elastaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Impact op het milieu

co2-impact-cover
De CO2-voetafdruk van dit product is :
9,67 kg CO2e
1 kg CO2e vertegenwoordigt 5km in een benzinewagen (volgens de ADEME's Base Carbone©)
Wat is de CO2-voetafdruk? Dit is de voetafdruk die wordt gegenereerd door alle broeikasgassen die door het product worden uitgestoten, vanaf de fabricage tot het einde van de levensduur. Ter vereenvoudiging, wordt deze voetafdruk omgerekend in kilo CO2-equivalent. Meer informatie over het meten van de CO2-voetafdruk van onze producten