Geïsoleerde drinkslang en mondstuk voor waterzak MT500

€800

8582114

Onze ontwikkelaars voor trekking ontwierpen een set met een geïsoleerde drinkslang en mondstuk voor je Decathlon-waterzak.

Om het slangetje en mondstuk van je Decathlon-waterzak van 1, 2 of 3 liter te vervangen door een geïsoleerde slang en een mondstuk met beschermkap.

Kleur:

Carbongrijs / GRIJSBLAUW

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Isothermisch

Het isolerende omhulsel beperkt temperatuurschommeling (hitte/vorst)

Modulariteit

Om de slang en het mondstuk van je Decathlon-waterzak te vervangen door een geïsoleerde versie.

Compatibiliteit

Geschikt voor alle waterzakken van Forclaz, Rockrider en Evadict

Mondcomfort

Comfortabel mondstuk uit silicone met hoek van 45° om gemakkelijk te drinken.

Technische informatie

Thermische en isolerende eigenschappen

Het slangetje van deze set is geïsoleerd met een omhulsel in geëxpandeerd en gevulkaniseerd thermoplastic elastomeer (TPE-V), en over het mondstuk zit een kapje in polypropyleen. Op die manier warmt de drank in het slangetje minder snel op in de zomer, of kan hij niet bevriezen in de winter.
Het isolerende omhulsel heeft geen effect op de watertemperatuur in de waterzak zelf.

Thermische eigenschappen (vervolg)

Dit isolerende product is getest op basis van volgend protocol: de isolerende slang en een klassieke slang worden gevuld met water op omgevingstemperatuur en vervolgens in een klimaatkamer geplaatst, bij -15 °C. Dan wordt de tijd gemeten die nodig is tot het water in de slang daalt naar 0 °C, om vervolgens te bevriezen. Daaruit is gebleken dat het in het drinkslangetje met isolerend omhulsel 27% langer duurt voor het water 0 °C bereikt, in vergelijking met een gewone slang.

Gebruiksadvies

Gebruik water tussen de -20°C en de +40°C.
Niet voor: alcohol, vette vloeistoffen (zuivelproducten, olie...). Bij temperaturen onder 0°C na gebruik even in het drinkslangetje blazen om al het water eruit te blazen en zo te vermijden dat het slangetje of mondstuk bevriest.

Praktisch

Mondstuk met open/dicht-stand (aan het grijze deel van het mondstuk draaien) om lekken te vermijden tijdens een tocht. Om te drinken zet je het mondstuk in de "ON" stand en zuig je door het tuitje te vervormen met je mond.
Het kapje beschermt het mondstuk tegen vuil of bij contact met de grond.

Eerste gebruik

3 keer volledig spoelen met helder water voor het eerste gebruik.

Onderhoudsadvies

Maak de waterzak, de slang en het mondstuk schoon na elk gebruik, met een gewoon vaatwasmiddel. Dat kan je doen met de borstel- en hangerset van B'TWIN (code: 631585), zeker als je een gesuikerde drank hebt gebruikt. Laat je drank niet langer dan 24 u in de zak. Niet in de vaatwasmachine of de magnetron plaatsen.

Materialen en wetgeving

Onze producten en materialen voldoen aan de geldende normen voor materialen die in contact komen met levensmiddelen. Ze bevatten geen bisfenol A (BPA) in overeenstemming met de geldende Franse wetgeving.

Gewicht en afmetingen

Afmetingen slang: Ø 1,2 cm x 100 cm
Gewicht: 85 gram

Garantie

2 jaar

Gewicht

0.085 kg
Gewicht van het product

Overige informatie

Samenstelling

Aansluitklep 46% Polypropyleen, 43% Thermoplastisch polyurethaan, 11% Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer-rubber Flessenhals/Fopspeen 50% Polypropyleen, 50% Silicone pet 60% Gerecycleerd polypropeen, 40% Thermoplastic Polyurethane Polyether Based (TPU-ET) Aan/Uit-systeem 100% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

Wassen en laten drogen vooraleer op te bergen. Bij voorkeur op een droge en schone plaats. Je kunt de waterzak ook in de diepvriezer bewaren om schimmel te voorkomen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Geen alcohol, vetten, magnetron, vaatwasser, water > 40°C

ONDERHOUDSADVIES

Wassen voor eerste gebruik. Spoel na gebruik met helder water. Na gebruik laten drogen.

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren