Trekking

Welkom in de wereld van Wandelen en Trekking!

Hier vind je alles terug voor een geslaagde wandeling, trekking of een backpacking - trip. Ontdek onze kleding, schoenen, rugzakken, materiaal en accessoires. Al onze producten van Quechua & Forclaz werden speciaal ontwikkeld om hiking en trekking makkelijker te maken.

Ontdek de verschillende soorten wandelsport!

Wandelen kan je doen op zoveel verschillende manieren. In de bergen, in de sneeuw of op specifieke plekken als de woestijn of in een tropisch woud.

Wandelen kan in een paar uurtjes, in een hele dag, of tijdens meerdere dagen. In dat geval doe je een 'trektocht'.

Wandelsport komt dus in verschillende vormen! En je behoeften verschillen afhankelijk van welke soort wandelsport je beoefent. Decathlon ontwikkelde daarom Quechua voor wandelproducten en Forclaz voor trekkingproducten. Zodat wij kunnen antwoorden aan al jouw verwachtingen.

Onze waarden & innovaties

Bij Quechua & Forclaz

Wanneer wij onze producten testen, willen wij de lat zo hoog leggen, zodat wij enkel de beste producten ontwikkelen voor onze klanten. Daarom probreren wij ons materiaal uit in echte omstandigheden. Want wij zijn overtuigd dat je geen kwalitatief product kan ontwerpen met enkel een desktop.
Voor deze tests nodigen wij vaak klanten uit, zodanig dat wij in contact komen met onze sportieve gebruikers.

Quality creation - rugzakken & wandelstokken

Missie Duurzaamheid - trekkingschoenen

Milieuvriendelijk : Fleeces gemaakt van gerecycleerde vezels

Wij trekken volop de kaart van duurzame ontwikkeling voor onze producten. Wij willen onze milieu-impact verkleinen en artikelen aan onze sporters aanbieden die het milieu meer respecteren. De eerste stap is al gezet, want nu al bestaat 75% van ons assortiment fleeces voor 2018 uit gerecycleerd polyester.

Merinowol

Na jaren evolutie is de wol van merinoschapen een natuurlijk materiaal die de ideale eigenschappen bezit om op trekking te gaan: beperking van geurtjes, thermische regulatie, comfort, …
Wij houden ervan om alles te doorgronden en te begrijpen. Daarom hebben we ervoor gekozen om betrokken te zijn bij het hele proces, van het fokken van de schapen tot de aankoop van de merinowol die wordt gebruikt in onze producten, en ook om zeker te zijn dat de wol verkregen is met respect voor dierenwelzijn.

Innovatie voor de juiste prijs

Tips van onze gepassionneerde sporters

4 producten voor Trekking

Best verkochte producten

Tsl

Sneeuwschoenen voor kinderen TSL Tuktu geel

Quechua

Binnentent voor de Forclaz 2-tent

Quechua

Schroefdop voor de aluminium drinfkles 100

(3)
Campingaz

Kooktoestel Camp'Bistro Inox Deluxe voor kamperende wandelaars.