Golfputter voor kinderen 11-13 jaar linkshandig

€2000

Om de bal goed te laten rollen over de green. Wij ontwikkelden dit model van putter om meer stabiliteit te bieden bij off-center hits.

Aangepast aan de lichaamsbouw van kinderen van 11 tot 13 jaar en 1,40 m tot 1,55 m groot. Putter met grote lijnen om op te lijnen, om beter te mikken op de hole.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART

PRODUCTVOORDELEN

Tolerantie

Tolerantie

De puttervorm is gekozen voor zijn tolerantie (voor off-center hits)

Precisie

Precisie

Gemakkelijker oplijnen dankzij de twee grote witte lijnen op zwarte achtergrond.

TECHNISCHE INFORMATIE

Geschiedenis van het artikel

De putter is de meest gebruikte golfclub. De meeste golfers gebruiken hun putter 36 keer op een baan terwijl ze hun driver maximaal 14 keer gebruiken!
We hebben dus bijzondere aandacht besteed aan de constructie van deze putter om beginnende golfspelers de nodige tolerantie te bieden voor hun eerste banen en eerste putting strokes.
We kozen voor deze vorm omdat die tolerant is voor off-centre slagen.

De visie van Inesis

Wanneer we onze putters ontwerpen, letten we er in het bijzonder op dat ze perfect voldoen aan de verwachtingen van kinderen voor het gebruik (gemakkelijk uitlijnen, tolerant...).
INESIS, dat is een team gepassioneerde golfers die, dankzij jouw opmerkingen, elk artikel steeds verder verbeteren opdat de golfsport synoniem zou blijven staan voor genieten.

Afmeting

30" of 76 cm

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Structuur 100% Zink allooi As 100% Roestvrij staal handvat 100% Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer-rubber

VOORRAADADVIES

Bewaar de putter op een droge plaats. Wij raden je aan de kop van je putter (de afwerking ervan) met een puttercover te beschermen.

Goedgekeurd door

We hebben vertrouwen in onze golfers om onze producten te beoordelen en goed te keuren. We houden rekening met hun mening en feedback, en brengen indien nodig aanpassingen aan. Hieronder kun je lezen wat onze klanten van deze putter vonden, en natuurlijk kun je zelf ook je mening geven en op die manier helpen om hem te verbeteren.

Vraag & Antwoord