Ademende kuitbroek voor hardlopen dames Kiprun Care zwart/lichtoranje

€1150

Onze ontwerpers, zelf ook hardlopers, ontwikkelden deze kuitbroek om een maximaal comfort te bieden tijdens lange loopsessies.

Uiterst comfortabele kuitbroek met zo weinig mogelijk naden zodat je tijdens het hardlopen nauwelijks voelt dat je ze draagt. Zit als een tweede huid!

Vraag & Antwoord

Kleur:

Koraalroze / ZWART

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Zweetafvoer

De stof neemt de transpiratie op en voert ze af naar buiten.

Irritatiewerend

Kuitbroek met zo weinig mogelijk naden, vooral aan de taille.

Bewegingsvrijheid

Het hoge elastaangehalte zorgt voor veel comfort bij het hardlopen.

zakken

Klein zakje voor je sleutels of bankkaart aan de binnenkant van de band.

TECHNISCHE INFORMATIE

Kleur

Het 'tye and dye'-verfprocedé geeft deze loopbroek een extra vrouwelijke touch. En het oog voor detail (print opzij in combinatie met de vervagende tinten) zorgt voor een tegelijk sportieve en stijlvolle uitstraling.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Al onze producten worden door onafhankelijke hardloopsters uitvoerig getest in omstandigheden die je zelf ook kunt ondervinden tijdens het lopen. We doen dit om onze producten zo objectief mogelijk te testen, te verbeteren en te laten goedkeuren. Zo kun jij rekenen op een product waarin je je goed voelt.

Goedgekeurd door

Bij Kalenji werken we met hardlopers van elk niveau. We onderwerpen onze producten elke dag aan proeven om ze te testen en te verbeteren. Vervolgens worden ze getest door een panel van gebruikers in de omstandigheden waarvoor ze werden ontworpen. Voordat we de producten aanbieden in de winkels, werden ze getest over honderden kilometers en tijdens tientallen wedstrijden, van 10 km tot marathons.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten