Stretch T-shirt voor fitness slim fit katoen gemêleerd donkergrijs

€500

Onze ontwikkelaars ontwierpen dit T-shirt voor pilates of lichte gym. Het is geschikt voor gemiddeld intensief sporten.

Kies het slim fit T-shirt voor zijn aansluitende snit en zachte, ademende en rekbare stof. Dit T-shirt met ronde hals is een must voor pilates en lichte gym.

Vraag & Antwoord

Kleur:

DONKERGRIJS

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Zachtheid

Soepel en comfortabel dankzij het hoge aandeel katoen.

Zweetafvoer

Voert de transpiratie weg van de huid.

Rekbaar

Veel bewegingsvrijheid dankzij het elastaan in de stof.

AFBEELDINGEN

Stretch T-shirt voor fitness slim fit katoen gemêleerd donkergrijs

TECHNISCHE INFORMATIE

Wist je dit?

De stof van het slim fit T-shirt bevat 34% polyestervezels afkomstig van de recyclage van petflessen.

Het beste product voor de scherpste prijs, zo doen wij dat!

Bij Decathlon ontwerpen, vervaardigen en verkopen we onze producten overal ter wereld en daar begint alles bij! Hierdoor kunnen we elke levensfase van onze producten controleren: vanaf de eerste ontwerpschetsen tot ze in de winkels liggen, over de productie, de verpakking, het transport, de marketing…
Ons doel is heel eenvoudig: steeds kwalitatievere artikelen bieden voor pilates en lichte gym, voor de eerlijkste prijs en binnen het bereik van zoveel mogelijk mensen.

Wat zijn de voordelen van het slim fit T-shirt voor pilates en lichte gym?

Het regular fit T-shirt voor pilates en lichte gym is ideaal voor wie regelmatig en matig intensief traint. Je zult meteen weg zijn van de aansluitende snit en ronde hals. Voor wie in stijl pilates of lichte gym wil beoefenen! Aangenaam om te dragen dankzij het ademend natuurlijk katoen, dit T-shirt biedt je een optimaal comfort bij het sporten. Dit T-shirt is verkrijgbaar in tal van kleuren, zodat je beslist je favoriete kleur vindt.

Het pluspunt van het T-shirt voor pilates en lichte gym?

Het onderhoudsgemak en de duurzaamheid. Perfect bestand tegen veelvuldig wassen in de machine: de stof blijft onberispelijk en de kleur verandert niet. De stof droogt zeer snel en strijken is overbodig. Ideaal om te sporten en ook heel makkelijk voor elke dag!

Het ontwerp van onze artikelen voor pilates en lichte gym:

Onze kledinglijn is ontworpen voor wie regelmatig laag- tot hoogintensieve pilates- of lichte gymoefeningen doet (fitness, lichte gym, stretchen, figuurtraining, spiertraining, pilates), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De productontwikkelingsteams voor pilates en lichte gym streven naar het perfecte evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in de praktijk en we brengen geregeld verbeteringen aan dankzij opmerkingen van onze klanten.

Een score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken

De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet. Bovendien worden, onder leiding van ons ingenieursteam, tests gedaan met een gebruikerspanel en in echte omstandigheden. Zo kan ik, als productmanager, samen met het ontwerpteam technische artikelen bedenken en ontwikkelen die volledig aan de verwachtingen voldoen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten