Hoge wandelsokken voor kinderen MH100 grijs 2 paar

€500
€250/stuk

8493520

Ons team, zelf ouders van jonge wandelaars, ontwikkelde deze milieuvriendelijke hoge sokken voor wandelingen of gewoon om elke dag te dragen.

Deze hoge wandelsokken voor kinderen zijn bedoeld om in hoge schoenen te dragen en bieden uitzonderlijk veel comfort. Verkocht per set van 2 paar in verschillende kleuren.

Kleur:

Maangrijs / Dolfijngrijs

Maat:

maatwijzer

Productvoordelen

Pascomfort

In comfortabel BIOkatoen, extra comfortabel dankzij de badstof onder de voet

Slijtvastheid

Verstevigd aan de tenen en hiel. Platte naad

Sneldrogend

Met 20% polyester, droogt snel

Beperkt irritatie

Voor occasioneel gebruik. Geen vezels, om irritatie te beperken

Technische informatie

SET VAN 2 PAAR

Dit model wordt verkocht per set van 2 paar sokken in verschillende kleuren.

WAAROM KOZEN WE VOOR BIOKATOEN?

We kozen voor biologisch geteeld katoen om je zachte en comfortabele kleding te bieden. Het katoen wordt geteeld zonder chemische meststoffen, pesticiden en ggo's om vervuiling van de bodem en het grondwater te beperken.

HOE KIES JE DE STOF VAN JE WANDELSOKKEN?

Hou je voeten droog tijdens het wandelen: je transpireert, dat is vaak niet te vermijden.
Als je schoenen gemaakt zijn uit ademende materialen, voeren ze de transpiratie af: kies lichte sokken die eveneens ademend zijn.
Als je schoenen eerder waterdicht zijn, als bescherming tegen de regen, is dat een andere zaak: dan moet je sokken kiezen die de transpiratie absorberen en zoveel mogelijk afvoeren van je voeten.

DE COMBINATIE SCHOEN EN SOK IS BELANGRIJK

Blaren tijdens een wandeling kunnen verschillende oorzaken hebben: wrijving, een plooi in de sok, vocht, sokken die te klein of te groot zijn ...
Het is dus belangrijk dat je sokken de juiste maat hebben en dat ze van een materiaal zijn dat is aangepast aan je wandelschoenen.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 77% Katoen, 20% Polyethyleentereftalaat (PET), 2% Elastaan, 1% Polyamide

VOORRAADADVIES

Laat de sokken goed drogen voor het opbergen en bewaar ze beschermd tegen vocht en licht.

TESTS

Al onze sokken worden getest in het lab en in de praktijk om de volgende elementen te controleren: afwezigheid van giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtvastheid, versnelde veroudering en bestandheid tegen vaak wassen. Vervolgens testen gebruikers onze sokken tijdens het gebruik, in de vallei van de Mont Blanc.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Impact op het milieu

co2-impact-cover
De CO2-voetafdruk van dit product is :
0,9 kg CO2e
1 kg CO2e vertegenwoordigt 5km in een benzinewagen (volgens de ADEME's Base Carbone©)
Wat is de CO2-voetafdruk? Dit is de voetafdruk die wordt gegenereerd door alle broeikasgassen die door het product worden uitgestoten, vanaf de fabricage tot het einde van de levensduur. Ter vereenvoudiging, wordt deze voetafdruk omgerekend in kilo CO2-equivalent. Meer informatie over het meten van de CO2-voetafdruk van onze producten