Soortgelijke producten
Hondenfluitje 500 oranje
Hondenfluitje 500 oranje
Hondenfluitje 500 oranje
Hondenfluitje 500 oranje

Hondenfluitje 500 oranje

€700

Onmisbaar om je hond te roepen als je hem traint en tijdens de jacht. Oranje fluitje dat je gemakkelijk om de hals kan dragen.

Dit hondenfluitje is bedoeld voor jagers die hun hond willen trainen. Het is ook nuttig voor hondentrainers omdat je er zonder inspanning een krachtig geluid mee kan produceren.

Vraag & Antwoord
Kleur: Mat Fluo-oranje
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Geluidefficiëntie

Produceert tot 98,2 dB.

Technische informatie

Een hondenfluitje: wat is het nut ervan?

Een hondenfluitje is een mooi hulpmiddel om een jachthond, gezelschapshond of wedstrijdhond te trainen. Vooral wanneer je geen rechtstreeks contact hebt met de hond doordat je hem niet aan de lijn hebt (of die nu kort of lang is). Vooral hondentrainers gebruiken een fluitje, het is perfect om je hond te leren diverse commando's op te volgen.

Waarom is het zo doeltreffend?

Wil je je hond aanleren om verschillende commando's te gehoorzamen? Dan is dit hondenfluitje een ideaal hulpmiddel. Aanbevolen om je hond van ver of van dicht bevelen te geven, geschikt voor elke hond, van elk ras en elke leeftijd. Het fluitje is, naast je stem, een middel om je viervoeter te trainen. Een hond trainen is in de eerste plaats een kwestie van weten hoe je dat moet doen. Er zijn twee erkende manieren om je hond iets duidelijk te maken: met je stem of met een fluitje.

Fluitje om je hond te leren komen of andere commando's aan te leren

Een hondenfluitje is een doeltreffend hulpmiddel dat zowel door jagers als hondentrainers fel wordt gewaardeerd, het produceert een krachtig geluid dat goed wordt gehoord door de hond. Hoe ver je hond zich ook bevindt, hij zal het geluid onmiddellijk herkennen. Je hoeft dus niet te roepen of te schreeuwen, het geluid van het fluitje draagt ver. Een getrainde hond zal door het geluid meteen weten wat je van hem wil.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofddeel 100% Acrylonitril butadieen styreen Springveer 100% Polyamide

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

Afbeeldingen

Hondenfluitje 500 oranje
Hondenfluitje 500 oranje
Hondenfluitje 500 oranje
Hondenfluitje 500 oranje

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord