Jachtlaarzen Glenarm 300 groen

€2000

Voor de jacht in open veld.

Deze lichte laarzen zijn geschikt voor wie regelmatig in diverse omgevingen jaagt. Ze geven je veel grip en zijn goed bestand tegen perforatie en slijtage.

Vraag & Antwoord

Kleur:

DONKERGROEN

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Lichtgewicht

Deze laarzen wegen slechts 1,760 kg per paar in maat 42.

Bestand tegen onkruid

Materiaal en samenstelling goed bestand tegen perforatie en slijtage.

Schokdemping

Inlegzool van 3 mm met een goed schokabsorberend vermogen.

Grip

Profiel van 5 mm voor een stevige grip op glibberige modder.

AFBEELDINGEN

Jachtlaarzen Glenarm 300 groen

TECHNISCHE INFORMATIE

Lichte én stevige jachtlaarzen, het ideale compromis

Dit model Glenarm 300 vormt het perfecte compromis tussen lichtheid en duurzaamheid. De laarzen werden langdurig getest, met name op moeilijk toegankelijke plaatsen met bramen en doornstruiken. Ze zijn comfortabel en gemakkelijk aan te trekken en ondersteunen de voet en de enkel goed, een pluspunt op glibberige ondergrond. Op die manier kun je je in alle veiligheid verplaatsen. Deze laarzen kun je dragen bij regenweer of voor occasionele jachtpartijen. Ze blijven te allen tijde soepel.

Eén model, meerdere mogelijkheden

Zoals vermeld zijn deze laarzen GLENARM 300 licht. Op die manier heb je nooit dat zware gevoel aan je voeten of benen. Je draagt ze om te jagen, voor een wandeling door de velden of over modderige paadjes vol plassen, ze beschermen je voeten tegen de regen (ze zijn waterdicht) en houden ze droog. Het materiaal en de assemblage verhogen de slijtvastheid.

De pluspunten van deze laarzen

Ben je bang om uit te glijden op een modderige bodem? Geen zorgen: dankzij deze laarzen met profiel van 5 mm heb je een optimale grip op lastige ondergrond. Bovendien heeft de dikke inlegzool van 3 mm een sterk schokabsorberend vermogen. Zelfs als je voeten transpireren, wordt een deel van het zweet geabsorbeerd. Op die manier kun je zonder ongemakken verder lopen.

Onderhoudsadvies voor deze thermoplast laarzen

Maak je laarzen na elke tocht schoon met water en/of pH-neutrale zeep (gebruik geen harde borstel of schuurspons). Droog ze daarna af met een doek of laat ze drogen in een goed geventileerde ruimte, ver van warmtebronnen. Bewaar je laarzen rechtop, zonder vouwen, bij voorkeur op een droge en goed geventileerde plaats. Uiteraard kunt je ermee door water lopen, tot de hoogte van de schacht.

Gewicht per paar

40: 1,586 kg
41: 1,67 kg
42: 1,76 kg
43: 1,85 kg
44: 1,943 kg
45: 2,04 kg
46: 2,142 kg
47: 2,249 kg
Kuitwijdte in maat 42: 41 cm

Garantie

2 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Op een droge en donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

verwijderd houden van vuur.

TESTS

Getest op het terrein tijdens een tocht van 100 km en 6 uur stappen door dichte doornstruiken.

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten