Jachtlaarzen Glenarm 500 bruin

€3000

Voor de jacht in open veld.

Deze lichte, stevige en comfortabele laarzen werden ontwikkeld voor wie regelmatig en in verschillende biotopen jaagt. Dankzij de plooi achteraan kan je ze perfect aan je kuiten aanpassen.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Donker brons

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Lichtgewicht

Deze laarzen wegen slechts 1,9 kg per paar in maat 42.

Aanpasbaarheid

Verstelbare comfortplooi achteraan zodat je de laars aan je kuit kunt aanpassen

Bestand tegen onkruid

Materiaal en samenstelling goed bestand tegen perforatie en slijtage.

Schokdemping

Uiterst schokabsorberende inlegzool van 5 mm dik.

Grip

Profiel van 5 mm voor een stevige grip op glibberige modder.

TECHNISCHE INFORMATIE

Lichte én stevige jachtlaarzen, het ideale compromis

De GLENARM 500 biedt een optimale combinatie van lichtheid en bestandheid tegen doornige struiken. De laarzen werden langdurig getest, met name op moeilijk toegankelijke plaatsen met bramen en doornstruiken. Ze zijn comfortabel en gemakkelijk aan te trekken en ondersteunen de voet en de enkel goed, een pluspunt op glibberige ondergrond. Op die manier kun je je in alle veiligheid verplaatsen. Om te dragen bij regenweer of tijdens de jacht, ze blijven altijd soepel.

Comfortabel en gemakkelijk aan te trekken

Omdat comfort belangrijk is, hebben onze ontwikkelaars hier extra aandacht aan besteed. Hoe? Dankzij de plooi achteraan, bovenaan de kuit, kun je de laarzen gemakkelijk aantrekken en verstellen. De antibacteriële binnenzool van hoge dichtheid zorgt bovendien voor heel zacht lopen. Op die manier heb je nooit dat zware gevoel aan je voeten of benen.

Laarzen voor elke activiteit

Je draagt ze om te jagen, voor een wandeling door de velden of over modderige paadjes vol plassen, ze beschermen je voeten tegen de regen (ze zijn waterdicht) en houden ze droog. Dankzij het materiaal en de constructie zijn ze bovendien erg slijtvast en bestand tegen perforatie. Je kunt dus onbezorgd je honden achterna tussen doornige struiken.

De pluspunten van deze laarzen

Ben je bang om uit te glijden op een modderige bodem? Geen zorgen: dankzij deze laarzen met profiel van 5 mm heb je een optimale grip op lastige ondergrond. Bovendien absorbeert de binnenzool van 5 mm dik alle schokken. Als je voeten transpireren, wordt een deel van het vocht geabsorbeerd zodat je zonder ongemakken kan blijven lopen en je uitsluitend concentreren op het wild.

Onderhoudsadvies voor deze thermoplast laarzen

Maak je laarzen na elke tocht schoon met water en/of pH-neutrale zeep (gebruik geen harde borstel of schuurspons). Droog ze daarna af met een doek of laat ze drogen in een goed geventileerde ruimte, ver van warmtebronnen. Bewaar je laarzen rechtop, zonder vouwen, bij voorkeur op een droge en goed geventileerde plaats. Uiteraard kunt je ermee door water lopen, tot de hoogte van de schacht.

Gewicht per paar

40: 1,72 kg
41: 1,81 kg
42: 1,9 kg
43: 1,98 kg
44: 2,06 kg
45: 2,18 kg
46: 2,28 kg
Kuitwijdte in maat 42: 41 cm

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Op een droge en donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verwijderd houden van vuur.

TESTS

Getest in de praktijk tijdens een tocht van 130 km en 6 uur door dichte doornstruiken.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten