Regenjas voor wandelen kinderen MH150 oranje/blauw 2-6 jaar

€1350

Onze ontwikkelaars, zelf allemaal fervente hikers, hebben de regenjas MH150 gemaakt om je kind te beschermen tegen regen en wind in de bergen!

Deze regenjas beschermt je kind tegen de regen en moet beslist mee op elke wandeltocht! Compact op te bergen in de eigen zak en kan dan zo in de rugzak!

Vraag & Antwoord
Kleur: Mandarijn / Navyblauw
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Coating 2 uur waterdicht (2000 mm). Hoofdnaden waterdicht gemaakt.

Compactheid

Op te bergen in de eigen zak en zo om het middel te dragen

Ademend vermogen

Vochtabsorberende coating (RET=12): beperkt condensatie binnenin.

Lichtgewicht

Slechts 105 g in maat 3-4 jaar

AFBEELDINGEN

Regenjas voor wandelen kinderen MH150 oranje/blauw 2-6 jaar
Regenjas voor wandelen kinderen MH150 oranje/blauw 2-6 jaar
Regenjas voor wandelen kinderen MH150 oranje/blauw 2-6 jaar

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterdichtheid van de stof

Dit kledingstuk werd getest onder een douche van 60 liter water/m²/uur gedurende 2 uur. Die test bootst een gemiddelde regenbui in de bergen na.
Een stof met een waterdichtheid van 2 000 mm weerstaat dus aan een druk van 2 000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur).
De waterdichtheid wordt uitgedrukt in Schmerber (bijvoorbeeld: 2 000 Schmerber).

Ademend vermogen van de stof

Om te weten of een stof ademt, meet men de waterdampdoorlatendheid of "resistance evaporative transfer", de RET (test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager de weerstand, hoe beter de stof het vocht dat het lichaam afgeeft laat ontsnappen, hoe beter de stof dus ademt. Bijvoorbeeld: RET < 9 = bijzonder goed ademende stof / 920 = stof die weinig of niet ademt.

Praktische details

Op te bergen in de eigen zak en dan als een heuptasje rond het middel te dragen. Rits in het midden, capuchon, elastieken aan de mouwboordjes en onderaan

Bestandheid van de materialen

Test op slijtvastheid en bestandheid tegen wrijving: zo controleren we bijvoorbeeld dat een fleece niet gaat pillen, op basis van tests in onze laboratoria. Test op kleurvastheid: De kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Verouderingstest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte of het uitzicht van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

Onderhoud

1/ Wassen in de machine (op 30 tot 40°): sluit alle klittenbanden, gebruik een zacht wasmiddel. Keer jassen en broeken binnenstebuiten. Maak alle riemen en elastieken los. 2/ Vouw het kledingstuk niet te veel op: dat kan de stof beschadigen. 3/ Houd de soorten kleding en verschillende kleuren gescheiden. 4/ Niet bleken. 5/ Overvloedig spoelen en centrifugeren op laag toerental. 6/ Naar wens drogen aan de waslijn of in de droogtrommel (lage temperatuur, korte duur).

Score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent.
Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyamide Onderlaag - Basismateriaal 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opgevouwen opbergen op een schone en droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verwijderd houden van warmtebronnen.

TESTS

Ons team van ontwerpers is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen we er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Goedgekeurd door

Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont Blanc en door ons R&D-lab, dat als taak heeft de beste materialen uit te zoeken.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten