Kunstaas voor roofvissen 4D Line Thru Trout 15 cm golden albino

€1200
Artikelcode : X8407695 8407695

Ontworpen voor: kunstaasvissen op roofvissen.

De 4D Trout Line Thru swimbait is ontworpen op basis van een 3D-scan van een echte forel. Dankzij het innovatieve Line Thru-systeem kun je kiezen of je haken op de rug of op de buik bevestigt.


Maat
  • unieke grootte Voorraad 0
Niet in voorraad

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad
Levering aan huis :

PRODUCTVOORDELEN

Visuele efficiëntie

De nieuwe 4D-bekleding imiteert perfect een forel.

Visuele efficiëntie

Zwemdiepte

Door zijn dichtheid kan dit kunstvisje op verschillende dieptes zwemmen.

Zwemdiepte

TECHNISCHE INFORMATIE

Kenmerken

- Lengte: 15 cm - Gewicht: 35 g - Kleur: Golden Albino - Dichtheid: Slow Sink - Vorm: swimbait - Gedetailleerde 4D fotochrome skin opdruk - Ingewerkt lokmiddel - Eenvoudig te wijzigen Line Thru-systeem - Voorzien van een carbon 49 onderlijn, een Line Thru Modifier en een Y-dreg

4D Linethru Trout

De vierde dimensie ontstond dankzij onze gedetailleerde fotochrome skin print en een lokmiddel dat meerdere aanvallen uitlokt. Die details maken het kunstaas zo levensecht dat roofvissen het moeilijk hebben om te weerstaan aan de zin om het aan te vallen. Elke kleur werd getest en aangepast tot hij helemaal perfect zat, en het lokmiddel in dit kunstvisje is een echt pluspunt bij moeilijke omstandigheden!

Beschrijving

De 4D Line Thru Trout werd ontworpen met een lijndoorgang met grotere binnendiameter zodat je gemakkelijker je onderlijn kunt wisselen. Oorspronkelijk is hij uitgerust met een carbon-49 onderlijn, en met het accessoire Line Thru Modifier. De details van de 4D Trout werden verbeterd zodat dit kunstaas haast perfect is. De S-vormige zwembeweging gecombineerd met de gedetailleerde print van een echte forellenhuid en een lokmiddel maken hier een ongelooflijk doeltreffend kunstaas van!

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard