Soortgelijke producten
FATBURNER 100 CAPSULES

3ACTION

FATBURNER 100 CAPSULES

€2499
€24990/kg

Voedingssupplement, op basis van L-Carnitine, kruidenextracten en mineralen, met stimulerend effect op de vetverbranding.

Maat:
100 G
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door 3ACTION SPORTS NUTRITION

Beschrijving

3Action Fatburner, een voedingssupplement op basis van L-carnitine, chroom en plantenextracten, met een stimulerend effect op de vetverbranding. Door te zorgen voor een hogere vetverbranding en dit om te zetten naar bruikbare energie, wordt het afslankproces versneld. Bovendien wordt de trek in zoetigheid verminderd door het gebruik van 3Action Fatburner.

3Action Fatburner bestaat uit een combinatie van ingrediënten, die garant staan voor snel afvallen, in combinatie met sporten en trainen:

L-carnitine is het enige aminozuur dat de vetcellen doorheen de celwand kan transporteren en zo door naar de mitochondriën. Daar worden de vetzuren geoxideerd, oftewel omgezet tot daadwerkelijke energie. Ideaal dus voor extra vetverbranding.

Groene thee draagt bij tot een goed metabolisme en ondersteunt mee de oxidatie van de vetten.

Capsicum annuum (spaanse peper) stimuleert de oxidatie van vetten en de vetverbranding. Het helpt een gezond vetprofiel te behouden en verbetert de thermogenese.

Coleus Foskohlii helpt het vetmetabolisme en het vetverlies te reguleren en draagt bij tot gezond lichaamsgewicht.

Guarana extract, natuurlijke vorm van cafeïne. Cafeïne heeft twee effecten op gewichtsverlies. Het geeft een boost aan het metabolisme, dat het lichaam helpt meer vet te verbanden plus het heeft een effect op het hongergevoel.

Deze ingrediënten worden aangevuld met het hoogwaardige ingrediënt chroom picolinaat, dat ervoor zorgt dat de bloedsuikerspiegel niet schommelt en het hongergevoel en de eetlust verminderen.

Kerneigenschappen:

Bron voor meer energie
Verhoogt de stofwisseling
Verhoogt de vetverbranding
Remt de eetlust

Gebruiksaanwijzing: Neem 1 capsule ’s ochtends op de nuchtere maag en 1 capsule ‘s middags.

Technische informatie

Voedingswaarde

Voedingswaarde 1 cap 2 caps Energie 9,95 kJ / 2,35 kcal 19,9 kJ / 4,7 kcal Vetten 13µg 26µg Waarvan verzadigd 3,8µg 7,6µg Koolhydraten 458µg 916µg Waarvan suikers 1,9µg 3,8µg Eiwitten 99µg 198µg Zout 0,54µg 1,08µg Chroom 0,006mg 0,012mg (30%) L-carnitine 137,4mg 274,8mg Guarana extract 60mg 120mg Waarvan cafeïne 6mg 12mg Groene thee extract 50mg 100mg Waarvan cafeïne 1,75mg 3mg Waarvan EGCG 3,5mg 7mg

Overige informatie

Samenstelling

Ingrediënten: L-carnitine L-tartaat, gelatinecapsule, vulmiddel: microkristallijne cellulose, Guarana extract (paullinia cupana), Groene tee extract (camellia sinensis), Coleus Forskholii extract, Capsicum annuum extract, anti-klontermiddelen: magnesiumstereaat, silicium dioxide; kleurstof: titaniumdioxide, chromium picolinaat.

Gebruikersbeoordelingen

Loading