Yoga blok in kurk 7,5x15x23 cm afgeronde hoeken Mandala Om print Goud

€2990

Gemaakt van duurzaam natuurkurk met een inspirerende gouden mandala! Deze houdingssteun is ideaal voor beginners, zodat je zacht en veilig aan je flexibiliteit kunt werken. Perfecte grip

Kleur: Beige

Uitsluitend online verkocht en verzonden door SAS ACHAMANA

Onze diensten:

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel levering aan huis
 • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Een veilige ondersteuning tijdens het oefenen, die grip biedt op de vloer of mat zonder risico op uitglijden. Dit yoga blok van kurk biedt ook een inspirerende en verfijnde wereld met zijn mandala in Oud Goud print. Het kleurenspel in de verschillende lichten maakt het levendig en totaal levendig.

Een handig hulpmiddel om de asana's toegankelijker te maken voor beginners, en om de houdingen te verdiepen voor meer gevorderde beoefenaars.

Met yogastenen kun je op een zachte manier aan je flexibiliteit werken, zonder jezelf te forceren in je eigen tempo.
XL dik, biedt deze yogasteen nog meer stabiliteit en vertrouwen** in het werk dat je doet. Meer comfort bij het openen van de hartchakra, met een steen onder de schouderbladen en een andere onder het hoofd.
Op de juiste manier gebruikt, maakt een steen het gemakkelijker om de 'perfecte' asana onder de knie te krijgen. Het maakt het mogelijk om te oefenen volgens de regels van de kunst, zelfs met een lichaam dat nog niet soepel genoeg is. Als de juiste houding eenmaal is bereikt, komt de soepelheid geleidelijk met de regelmaat van berekende en gecontroleerde inspanningen.

Yoga blokken worden ook gebruikt voor pilates en fitness oefeningen. Ze ondersteunen tekortkomingen in flexibiliteit door het lichaam te laten strekken zodat "onbereikbare" houdingen op dat moment correct kunnen worden uitgevoerd, terwijl ze het comfort van zacht werken bevorderen.

De belangrijkste voordelen van yoga stenen

 • Ontwikkelen van kracht in het bovenlichaam
 • Stelt je in staat je houdingen correct uit te lijnen zonder jezelf te bezeren.
 • Beschermt en versterkt zwakke polsen
 • Stelt je in staat om verder te gaan in de houdingen

De voordelen van een kurkblok

Kurk is een natuurlijk en ecologisch materiaal dat lichter en veel minder glad is dan hout. Kurk yogablokken zijn altijd duurzaam en stevig, en ze breken niet als je erop drukt.

Vergeleken met houten of EVA stenen zijn kurk yogablokken niet glad. Ze liggen prettig in de hand en zijn slipvast, zelfs als ze nat zijn van de transpiratie. Ze zijn gemakkelijk te stapelen zonder risico op uitglijden.

Het enige nadeel, afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte kurk, is dat het moeilijker schoon te maken is. Kurk absorbeert transpiratie die, afhankelijk van het type en de compactheid, kan afschilferen aan de randen en hoeken.

Onze kurk is geselecteerd om zijn eersteklas kwaliteit en perfecte compactheid. Een natuurlijke keuze van ons team op zoek naar optimale kwaliteit voor praktisch gebruik en duurzaamheid, maar ook voor succesvol graveren (zonder een voldoende mate van compactheid zou het onmogelijk zijn om deze mandala aan één kant zo fijn te laten graveren).

Hoe maak ik het schoon?

Neem het oppervlak af met een vochtige doek en droog het zorgvuldig. Om vlekken te verwijderen kun je een tandenborstel gebruiken met een zeepsopje op basis van savon de Marseille en, afhankelijk van de ernst, een beetje witte azijn of bicarbonaat. Vervolgens afnemen met een zachte doek en klaar!

Je kunt ook een of twee druppels etherische olie zoals tea tree of lavendel aan de schoonmaakoplossing toevoegen. Gebruik vooral geen agressieve chemicaliën op kurk.

Lasergravure Mandala yoga kurkblok

**De mandala is gegraveerd met een laserproces zonder toevoegingen of andere materialen **.

Een spiritueel symbool in het boeddhisme en hindoeïsme, de mandala is een voorstelling van het universum, met een binnen- en buitenwereld. De Sanskriet vertaling van mandala is "cirkel", en net als het universum heeft het geen begin en geen einde.

Mandala's zijn de uitdrukking van het universum in alle manifestaties van de natuur.

De cirkels van een mandala brengen altijd de aandacht terug naar het centrum, dat in dit geval het Ohm-symbool is.

Productgegevens :

 • Materiaal: 100% geoogste kurk
 • Ontwerp: Lasergravure mandala
 • Dikte: 7 cm
 • Breedte: 15 cm
 • Lengte: 23 cm
 • Gewicht: 750 gram
 • Afgeronde randen

Achamana's eco-deelname

 • CITEO EPR, Extended Producer Responsibility, huishoudelijk papier en verpakkingen.
 • ECOLOGISCH Bijdrage van ASL aan de recycling van materialen die worden gebruikt bij de productie van sportartikelen.
 • 1% FOR THE PLANET Organisatie die sociale en milieuverenigingen financiert.

Technische informatie

 • Breedte (in cm) 15 cm
 • Hoogte (in cm) 23 cm
 • LENGTE (in cm) 7,5 cm

Overige informatie

Samenstelling

100% natuurlijke kurk Portugal

VOORRAADADVIES

Rol de mat na gebruik en hygiënische reiniging altijd op met het bedrukte werkoppervlak naar buiten. De mat moet worden gedroogd en buiten direct zonlicht worden bewaard.

Voedingswaarde

Naam verkoper : ACHAMANA
Status : SAS
Registratienummer : 90472656900018
Adres : 89 Rue Jean Monnet - 33700 MERIGNAC
Tel : 0673060175
E-mail : [email protected]

Gebruikersbeoordelingen