Soortgelijke producten
Cellutex Compressie fietser lopen Cellutex
Cellutex Compressie fietser lopen Cellutex
Cellutex Compressie fietser lopen Cellutex
Cellutex Compressie fietser lopen Cellutex
Cellutex Compressie fietser lopen Cellutex

CELLUTEX

Cellutex Compressie fietser lopen Cellutex

€3900

De Cellutex running compressie wielrenner voor heren staat garant voor ongeëvenaard comfort en bewegingsvrijheid. Snelle levering en veilige betaling.

Kleur:

ZWART

Maat:

Levering aan huis
Beschikbaar

Exclusief online en verzonden door SHAPE SHAPE

Beschrijving

Een gepatenteerde Franse innovatie met cosmetisch-keramischetm expertise, dit lijfje profiteert van een specifiek 3D-breiwerk dat de huid een echte palpating-rolling massage geeft die kuiltjes effectief bestrijdt. Het werkt in op de billen, heupen en bovenbenen terwijl het een micro-ingekapselde afslankende behandeling vrijgeeft voor een effectief en langdurig anti-cellulitis effect. strong>gt;De miljoenen microcapsules die in het hart van het weefsel zijn bevestigd, worden bij contact met de huid geleidelijk aan vrijgemaakt om ze te verstevigen, te hydrateren en te verfraaien.Klinische tests tonen een verbetering van de sinaasappelhuid op de dijen en een versteviging van de huid aan.Keramische vezel, een natuurlijk actief ingrediënt, verbetert de thermoregulatie van het lichaam. Geassocieerd met micro-ingekapselde cosmetische actieve ingrediënten die in het hart van het weefsel zijn gefixeerd, biedt dit korset een complete afslankverzorging. Zichtbare resultaten vanaf 7 dagen. Significante centimetrische verliezen. Test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium op een panel van 89 vrouwen die het product 8u/dag droegen gedurende 28 dagen.
Getest onder dermatologische controle.Samenstelling van cosmetische actieve ingrediëntenComplex fytomarine (fucus vesiculosus-extract) waardoor een volledige verzorging en een betere afslankende werking mogelijk is (meer dan 30% van de micro-ingekapselde actieve ingrediënten) :verstevigende (fytosterolen),huidregeneratie (mineralen, vitaminen, fosfolipiden),antioxidant (provitamine A, vitamine E).Vanaf het eerste gebruik wordt er een vochtinbrengende sluier op je lichaam gelegd, extract van saffloeroliezaadjes: vochtinbrengend, herstructurerend en herstellend, het behoudt de elasticiteit van de peau ;relipidant, voedend, verzachtend, het helpt de hydratatie van de peau te herstellen ;antioxidant, het helpt de huidveroudering tegen te gaan.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

91% Polyamide + 9% Elastane

Gebruikersbeoordelingen

Loading