COMPEX FIXX™ 2.0 draagbaar percussie massager

€35999
€44999 -20%
*Van ‪9/7/2024‬ tot ‪1/9/2024‬

Lichte en stille percussie massageapparaat met 5 snelheden en 5 verwisselbare koppen.

Kleur: Zwart

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Compex Belgique Nederland

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Compex® Fixx ™ 2.0 Massager helpt de spieren op te warmen voor een training en om stijfheid te verminderen na een zware sessie. Vijf krachtige intensiteitsinstellingen, gecombineerd met een hoge drukkracht, geven de intense druk die nodig is om de moeilijkste plekken veilig en comfortabel te verlichten. Verwisselbare opzet stukken (inbegrepen) en een roterende kop helpen uw massage aan te passen aan de specifieke behoeften van verschillende spiergroepen. Een verwijderbare en oplaadbare batterij, een compact ontwerp en een stille motor zorgen overal en altijd voor verlichting. Wordt een professional met de Fixx 2.0 massager.

OM TE HELPEN BEHANDELEN / VOORKOMEN VAN:
Compex Fixx 2.0 beïnvloedt spiergroepen met een gerichte percussieve massagetherapie. Door verschillende snelheden kan de gebruiker de massagetherapie aanpassen aan zijn of haar welzijnsbehoeften. Een diepe spierbehandeling helpt de bloedstroom te verhogen, pijnlijke of strakke spieren te verlichten, uw prestaties te verbeteren, de mobiliteit te verbeteren, letsel te voorkomen en knopen of spanning los te laten.

IDEAAL VOOR:
Helpt bij het verlichten van bepaalde spiergebieden die pijnlijk of pijnlijk aanvoelen door lichaamsbeweging of recreatieve activiteiten, waardoor u letsel kunt voorkomen en de prestaties kunt verbeteren.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

INHOUD VAN HET PAKKET: Fixx ™ 2.0 massageapparaat, 16V lithium-polymeerbatterij, 5 koppen, oplader, koffer, downloadbare gebruikershandleiding.

Manual

Voor meer info, raadpleeg de handleiding De handleiding

Gebruikersbeoordelingen