Grand Prix vouwband 4-seizoenen 28 inch

€6103

- Bandbreedte: 23 mm, 25 mm, 28 mm, 32 mm - Wielmaat: 28 inch - Materiaal toevoer: Rubber, Kevlar - Loopvlak: Weg - Kleur: zwart

Kleur: Zwart / Zwart / GRIJS

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Biknair.shop

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Grand Prix 4-Season is bestand tegen extreme belastingen dankzij het DuraSkin® weefsel. In de race Parijs-Roubaix, de 'Hel van het Noorden', hebben renners uitgerust met DuraSkin® banden veruit de minste uitval. Zeer hoge kilometrage met uitstekende grip op nat wegdek en bij lage temperaturen onderscheiden deze banden.

Met 23 mm, 25 mm, 28 mm en 32 mm versies kan de Grand Prix 4-Season worden aangepast aan verschillende wegeigenschappen en comfortvereisten. De dubbele Vectran® Breaker verhoogt de lek- en snijbescherming tot veruit de hoogste waarden in de marktvergelijking.

  • Gewicht (afhankelijk van maat): 220 g, 230 g, 250 g, 330 g
  • rec. Luchtdruk: 7,5 - 8,5 bar (23 mm)
  • Maten: 23 mm, 25 mm, 28 mm, 32 mm
  • Kleur: zwart/duraskleur

Technologieën:

Premium

Continental Premium banden zijn gemaakt om optimaal te presteren. Ze zijn voorzien van de nieuwste technologieën, ontwikkeld in samenwerking met 's werelds meest succesvolle atleten. Ze worden met de hand gemaakt door ervaren specialisten in Korbach (Duitsland). Daarbij komen uitmuntende materialen voor de hoogste kwaliteit en uitstekende eigenschappen.

DuraSkin

Banden met DuraSkin zijwandbescherming moeten tegen een stootje kunnen. Ze worden gebruikt in de meest ongunstige omstandigheden. Op boodschappenfietsen glijden de banden over stoepranden, op toerfietsen doorkruisen ze continenten zonder te schuren, in de racerij moeten ze uithoudingstests doorstaan zoals Parijs-Roubaix. Het hoogwaardige polyamideweefsel beschermt de zijwand van de band op betrouwbare wijze en bereidt de band voor op het extreme. Banden met DuraSkin® zijn te herkennen aan de karakteristieke bruine zijwand.

**Vectran™Breaker

Vectran™ is een synthetisch geproduceerde hightech vezel met een natuurlijk model. Net als spinnenzijde is Vectran™ een vloeibaar kristallijn polymeer (LCP). Vectran™ wordt gesponnen uit het gesmolten vloeibare polymeer Vectra en verder verwerkt tot een multivezelgaren. Zowel spinzijde als Vectran™ hebben een enorme treksterkte bij het laagste gewicht.

De veerkracht wordt bewezen door vele toepassingen van Vectran™: Astronautentouwen, spinnakerzeilen, diepzeekabels, snijbestendige kleding. Vectran™ wordt overal gebruikt waar extreme duurzaamheid vereist is. Vectran™ vezel heeft een treksterkte die vijf keer hoger is dan staal, is bestand tegen vermoeiing en daardoor extreem veerkrachtig. Precies de juiste eigenschappen om te worden verwerkt in een Continental topband als anti-leklaag.

Een Vectran™Breaker is lichter, flexibeler en beschermt beter tegen insnijdingen dan vergelijkbare nylon brekers. De Vectran™Breaker heeft geen invloed op de rolweerstand.

Technische informatie

  • Breedte (in cm) 2 cm
  • Staat Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Rubber, Kevlar

Gebruikersbeoordelingen