Slackline 15m Learning Kit: 2 Slacklines + Ratels, Strap, Bescherming, Tas

€4995
€9990 -50%
*Van ‪27/6/2024‬ tot ‪31/7/2024‬

Ideale starterskit voor jonge avonturiers die hun evenwicht op een zachte manier willen perfectioneren! Te installeren in uw tuin of in het bos voor meer plezier.

Kleur: Cyaanblauw

Uitsluitend online verkocht en verzonden door FRANCE TRAMPOLINE

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Werk aan je evenwicht terwijl je plezier hebt met de Slackline straps van France Trampoline! Meer dan een spel, ze stellen je in staat om jezelf uit te dagen, om je evenwicht en motoriek te oefenen in alle veiligheid. Alleen of in groep, met familie of vrienden, speel de evenwichtsact en heb een geweldige tijd in de open lucht.

De Slackline met Learning Kit is perfect voor beginners! Deze starterskit is ideaal voor jonge avonturiers die langzaam willen beginnen. Lukt het je om de 15 meter over te steken zonder de hulp van de leuning? Deze kit kan naar believen worden gemonteerd en gedemonteerd en is gemakkelijk te vervoeren dankzij zijn ultra-lichtgewicht. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar onder toezicht van een volwassene en kan een gewicht van maximaal 110 kg dragen.

GOED OM TE WETEN

➡️ Deze kit bevat: 1 hoge slackline van 15m lang en 5 cm breed, 1 lage slackline van 15m lang en 2 cm breed, 1 ratel om de onderste slackline aan te spannen, 2 tree guards, 1 strap genaamd "handrail" om het evenwicht te bewaren

➡️ Totaal gewicht: 3,3kg

garantie: 1 jaar

➡️ Normen: CE-markering en EN-71

Technische informatie

Staat

Nieuw

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Droog bewaren in de winter

Voedingswaarde

Voldoet aan de EN71 veiligheidsnormen

Gebruikersbeoordelingen