Slackline JIBLINE XL met boombescherming - Slacklining - Zwart

€12999

25m / 81 ft - 2 spanhaak trickline set, klaar om te gaan en trucs te ontdekken

Kleur: Zwart / Zwart / Zwart

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Outdoor Lux

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Nog meer jiblining met de JIBLINE XL TREEWEAR SET! De ideale slackline om te beginnen met tricklining is nu eindelijk beschikbaar in de 25m complete set: met een nieuw design en ultra dynamisch!
Of het nu freestyle, adrenaline junkie of urban slacker is, de JIBLINE is ideaal voor tricks, moves en zelfs voor gemakkelijk balanceren op een lage setup hoogte. De 5cm brede lijn heeft een speciale anti-slip print voor goede grip - en met zijn 25m lengte is de Jibline XL het perfecte startpunt voor zowel statische als dynamische tricks. 2 ratels bieden nog meer flexibiliteit en kracht bij het opzetten! Deze set voldoet aan de DIN richtlijnen voor slacklining. Inclusief Treewear - boom en lijn bescherming.
Leer trucs met de gratis GIBBON Slackapp!
Ontvang uw Slackapp: Om te installeren zoek je gewoon naar "GIBBON SLACKLINES" in je vertrouwde iTunes- of Playstore.

  • Gibbon Slacklines Jibline XL Treewear Set, zwart, 25m (20m lijn + 2x 2,5m ratelband), jumpline, trickline, gevorderd, zwarte treewear, breedte 5cm, perfecte - 25m complete set (20m lijn + 2x 2,5m ratelriem - elk met versterkte lus), breedte 5cm, 2 ratels met veiligheidsslot, boomkous, installatiegids
  • Eenvoudige en snelle installatie tussen bomen of soortgelijke stevige ankerpunten
  • Alle ratelelementen onder spanning zijn metaalkleurig en mogen om veiligheidsredenen niet worden aangeraakt. "Zwarte coating" markeert de delen van de ratel die veilig kunnen worden aangeraakt. Dit verhoogt de veiligheid bij het gebruik van de ratel.
  • Platte webbing, speciaal ontwikkeld voor slacklining (trampoline-effect). Doorlopende print voor betere grip en oriëntatie op de lijn. De ergonomisch geoptimaliseerde kunststof handgreep van de ratel zorgt voor een comfortabele en efficiënte spanning.
  • Ratel: metaal, webbing: Polyester
  • Breekbelasting 30 kN

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen