Soortgelijke producten
Scrumcap Falcon 200 Black/Sil (56cm)
Scrumcap Falcon 200 Black/Sil (56cm)
Scrumcap Falcon 200 Black/Sil (56cm)

GILBERT

Scrumcap Falcon 200 Black/Sil (56cm)

Vanaf
€4019

Het flexibele driedimensionale ontwerp zorgt voor een optimale pasvorm wat comfort en stabiliteit biedt aan alle hoofdvormen en -maten.

Kleur:

ZWART / ZILVER

Maat:

Levering aan huis
Beschikbaar

Exclusief online en verzonden door Rugby-Shop.be

Beschrijving

Gilbert scrumcap Falcon 200 Blk/Sil maat S = 56 cm

De Falcon 200 scrumcap is een essentieel hulpmiddel om spelers te helpen het spel te domineren en tegelijkertijd zichzelf te beschermen.

Gilbert heeft de Falcon 200 scrumcap ontworpen voor Alle speelniveaus. Het flexibele 3D-ontwerp en de hex padding zorgen voor hoogwaardige prestaties tegen een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De Falcon 200 scrumcap is licht van gewicht met uitsparingen voor gedeeltes van het oor om ervoor te zorgen dat de wedstrijdervaring van spelers nooit wordt gehinderd.

Extra veiligheid voor spelers vereist comfort, daarom heeft de Falcon 200 scrumcap een poly-mesh voering voor een zacht, comfortabel gevoel terwijl het ventilatiesysteem zorgt voor een koele luchtstroom naar het hoofd om oververhitting te voorkomen. Daarnaast maakt de verstelbare vetersluiting het mogelijk om de hoofdbeschermer aan Alle vormen en maten van het hoofd aan te passen.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen

Loading