Foam Roller" spike massageroller 33cm

€3400

Foam Roller" spike massageroller 33cm

Kleur: Oranje

Uitsluitend online verkocht en verzonden door GladiatorFit EU

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Technische informatie

Afmetingen : 33x14x14cm
Gewicht : 0.4kg
Kleur : Oranje
Materiaal : Schuim

Opleiding: De schuimrubberen massageroller van 33 cm met spikes Ø 14 cm heeft twee nuttige functies voor zowel de doorgewinterde als de amateursporter. Spierontlasting: de massageroller kan worden gebruikt vóór het sporten. De roller masseert, rekt, verwarmt en ontspant de spieren voor een betere conditie en om blessures te voorkomen. De roller is echter geen vervanging voor een grondige warming-up van uw kant!

Kenmerken : De GladiatorFit massageroller met spikes is multifunctioneel: het ontvouwen van fasciebanden, het verharden van spieren, het verlichten van bindweefselspanning, het vrijmaken van toxines uit spieren, het wegrollen van spierstijfheid...Gerichte massage met de spikes van de massageroller: met de foamroller kunt u pijnlijke spiersleutelpunten aanpakken Je hebt volledige controle over de druk die op elk van hen wordt uitgeoefend.

Veiligheid: Het materiaal is gemakkelijk te onderhouden en hygiënisch. Het materiaal is ook anti-slip en slijtvast, zacht op de huid en niet te hard noch te zacht.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Schuim

Gebruikersbeoordelingen