Hoogtesimulator trainingsmasker

€6400

Het innovatieve trainingsmasker, met vier instelbare hoogteniveaus, stimuleert de ademhaling om het uithoudingsvermogen en de prestaties te verbeteren.

Kleur: Meerkleurig

S

Uitsluitend online verkocht en verzonden door GladiatorFit EU

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Technische informatie

Afmetingen : 40x12.5x7cm
Gewicht : 0.2kg
Kleur : Zwart
Materiaal : Kunststof

**Maattabel:
**S: gewicht onder 65 kg
M: gewicht tussen 65 en 100 kg
L: gewicht meer dan 100 kg

Training: Het trainingsmasker met hoogtesimulator stelt de ademhaling centraal in trainingssessies en biedt een compleet nieuwe benadering van fysieke prestaties. Het trainingsmasker beperkt de hoeveelheid lucht die je inademt om je prestaties te verbeteren. Het masker garandeert dus betere prestaties bij elke sport, aangezien de ademhaling altijd een beslissende rol speelt. Oefenen met dit masker maakt je ademhalingsspieren sterker en efficiënter. Dit geeft je een betere weerstand, uithoudingsvermogen en herstel tijdens je trainingssessies, en helpt het optreden van vermoeidheid uit te stellen tijdens inspanningen zonder masker.

Kenmerken: Dit masker heeft een revolutionair precisie ontworpen luchtstroom platform. Dankzij het regelsysteem kunt u gemakkelijk schakelen tussen de vier weerstandsniveaus zonder het masker te hoeven verwijderen. Dankzij een hendel aan de voorkant van het trainingsmasker van de hoogtesimulator kan het besturingssysteem eenvoudig in de gewenste positie worden gezet.

Hoogteniveaus :

  • Beginner: 500m
  • Gevorderd: 2000m
  • Professioneel: 3500m
  • Extreem: 5500m Zo kun je het weerstandsniveau van het masker eenvoudig aanpassen aan je persoonlijke niveau en stap voor stap je grenzen verleggen. Bovendien kun je het weerstandsniveau tijdens je workout aanpassen aan wat je workout vereist en wat je van je workout verwacht.

Veiligheid: Gemaakt van hoge kwaliteit, hygiënisch en anti-allergeen medisch silicone.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Kunststof

Gebruikersbeoordelingen