Mini hometrainer voor benen en armen met display

€8400

Versterk je armen en benen met deze veelzijdige minifiets, met een slim scherm voor nauwkeurige tracking

Kleur: Zwart

Uitsluitend online verkocht en verzonden door GladiatorFit EU

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Technische informatie

Afmetingen : 31x38x41cm
Gewicht : 3.8kg
Kleur : Zwart
Materiaal : Kunststof

Je alles-in-één minifiets: versterk je armen en benen, zacht en comfortabel

De mini-hometrainer voor armen en benen is een veelzijdig hulpmiddel dat is ontworpen om te voldoen aan de fitness- en revalidatiebehoeften van alle leeftijden. Met dit compacte toestel kun je de spieren van je armen en benen effectief trainen, terwijl je gewrichten worden ontzien. Om je armen te trainen plaats je het minipedaalbord gewoon op een stabiele tafel. Je kunt een reeks oefeningen doen om je armspieren te versterken en strakker te maken. Voor je benen kun je ook revalidatie- of spierversterkende oefeningen doen door het apparaat op de grond te zetten en te trappen. De veelzijdigheid betekent dat je comfortabel kunt trainen, zowel op een bank als op een stoel.

Een minipedaalbord met een slim scherm om je prestaties te volgen

  • Keuze van weerstand: Met de knop in het midden kun je de weerstand gemakkelijk aanpassen aan je fysieke conditie.
  • Intuïtief LCD-scherm: De mini-hometrainer heeft een LCD-scherm dat informatie in realtime weergeeft, zoals afgelegde afstand, trainingstijd, verbrande calorieën en voltooide pedaalomwentelingen. Zo kun je je vooruitgang nauwkeurig bijhouden.
  • Veelzijdigheid: Deze compacte fietstrainer is ideaal voor training thuis, op kantoor, op vakantie en nog veel meer. Dankzij zijn kleine formaat neemt hij weinig ruimte in beslag.
  • All-round training: Traint effectief arm- en beenspieren.
  • Gewrichtscomfort: De pedalen bewegen soepel, dus je gewrichten worden ontzien tijdens het trainen. ### Geen slip, geen zorgen: Pedaal met vertrouwen
    De rubberen voetjes voorkomen ongewenst wegglijden tijdens het trainen en zorgen voor een onwrikbare stabiliteit. Bovendien zorgen de riempjes ervoor dat je je voeten of handen stevig op de pedalen kunt houden, zodat je soepel en gecontroleerd kunt bewegen. Onze minihometrainer is gemaakt van hoogwaardig staal en is bestand tegen slijtage, zodat je hem lang kunt gebruiken.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Kunststof

Gebruikersbeoordelingen