Speed Rope" 3m verstelbaar aluminium springtouw + tas

€3900

Train met het comfort vaneen springtouw van professionele kwaliteit, ontworpen op jouw maat en doelen.

Kleur: Zwart

Uitsluitend online verkocht en verzonden door GladiatorFit EU

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Technische informatie

Afmetingen : 300x19.5x11.5cm
Gewicht : 0.2kg
Kleur : Zwart
Materiaal : Aluminium

Touwtje springen voor meer energie en dynamiek

Springtouwtraining vormt de kern van de meest veeleisende disciplines op het gebied vanuithoudingsvermogen, tonus, coördinatie enbehendigheid. Het is bekend dat boksers een dagelijkse routine volgen van touwtje springen. Deze praktijk is over het algemeen zeer gebruikelijk onder vechtsporters. Maar hardlopers, krachttrainers, basketballers, crosstrainers, of zij die gewoon calorieën willen verbranden: veel sporters nemen het springtouw op in hun trainingsroutine. Waarom jij niet?

Het springtouw is inderdaad het ideale hulpmiddel om het uithoudingsvermogen te verbeteren, het lichaam te versterken, aan de coördinatie te werken en calorieën te verbranden. Regent het hard en kunt u niet naar buiten voor uw dagelijkse jogging? De enkele sprong, huppelsprong of wisselsprong werkt aan uw uithoudingsvermogen van de kern. Ben je al een fervent sporter en wil je je training naar een hoger niveau tillen? Voor intensieve cardiosessies kunt u de beroemde Double Under en Triple Under proberen. Beginner of gevorderd, regelmatig of occasioneel, er is voor elk wat wils.

Een professioneel touw voor een vlotte training

Zoals bij elke lichaamsoefening is het absoluut noodzakelijk om op de juiste manier te oefenen met een geschikt instrument van goede kwaliteit. Dit zal u helpen blessures of slechte gewoonten te voorkomen. Het Gladiator Fit verstelbaar aluminium springtouw is ontworpen om te voldoen aan de criteria van de meest veeleisende atleten, voor een soepelere, intensere springervaring.

Ultrasnel en ultralicht springtouw.

Het Gladiator Fit verstelbaar springtouw weegt slechts 100 gram en is daarmee een van de lichtste op de markt. Al je kracht is geconcentreerd op je beweging. U kunt de duur van uw trainingen verlengen zonder parasitaire vermoeidheid in uw onderarmen. En dat is nog niet alles. De kogellagers en slanke kabel (slechts 2 mm in diameter) verminderen wrijving en vergemakkelijken rotatie, waardoor een snelle, soepele beweging wordt gegarandeerd, ideaal voor dubbele of driedubbele sprongen.

Overslaan voor iedereen.

U kunt het Gladiator Fit springtouw in een handomdraai aanpassen aan uw maat. Draai de stelschroeven los. Schuif de handgrepen op de juiste lengte. Draai de stelschroeven vast. Knip de overtollige kabel af. Voeg de beschermkappen toe. Uw springtouw is nu aangepast aan uw grootte en uw doelen.

Veilig en comfortabel trainen.

De aluminium handgrepen van het Gladiator Fit springtouw zijn ontworpen voor een comfortabele en veilige grip. De gekartelde greep zorgt voor een optimale, transpiratiebestendige grip.

Robuust.

Met zijn roestvrijstalen kabel, PVC beschermende omhulsel, schroef verstelsysteem en ultrasterke aluminium handgrepen is het Gladiator Fit verstelbaar springtouw gemaakt om lang mee te gaan.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Aluminium

Gebruikersbeoordelingen