Trede 98cm PRO verstelbaar op 3 hoogtes (15/20/25 cm)

€15900

Trede 98cm PRO verstelbaar op 3 hoogtes (15/20/25 cm)

Kleur: Zwart

Uitsluitend online verkocht en verzonden door GladiatorFit EU

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Technische informatie

Afmetingen : 98x37x15cm
Gewicht : 8.3kg
Kleur : Zwart
Materiaal : Kunststof

Trainen: De 98cm Aerobic Adjustable Stepper is het perfecte accessoire om u te helpen uithoudingsvermogen op te bouwen, de trainingsintensiteit te verhogen, calorieën te verbranden en gewicht te verliezen. Bovendien kunt u er veel oefeningen mee doen, zoals afwisselende lunges, push-ups, sit-ups en versterkt u uw armen, borst, rug en beenspieren. De stepper is het juiste accessoire voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus.

Kenmerken: De hoogte van de stepper is verstelbaar in drie standen (15/20/25 cm) om de intensiteit van de training te variëren (lage, gemiddelde, hoge intensiteit). Ongebruikte treden kunnen aan de onderzijde worden opgeborgen.

Veiligheid: Het oppervlak van de stepper is antislip om de veiligheid te garanderen en de gewrichten te beschermen tegen schokken en trillingen. De voetjes van de stepper zijn ook antislip en helpen uw vloer te beschermen tegen krassen en houden het platform stabiel, zelfs tijdens de meest intense cardiotraining. De aerobic stepper is gemaakt van hoogwaardig, slijtvast en duurzaam PP-materiaal. De stepper kan een maximale belasting van 200 kg aan.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Kunststof

Gebruikersbeoordelingen