Soortgelijke producten
Branson T-shirt Black/Red
Branson T-shirt Black/Red
Branson T-shirt Black/Red
Branson T-shirt Black/Red
Branson T-shirt Black/Red

GORILLA WEAR

Branson T-shirt Black/Red

€2990

Dankzij de meest recente Gorilla Wear innovaties, regelt het Branson T-shirt effectief de transpiratie van het zweet en voorziet jou van de quick dry technologie.

Kleur: ZWART / ROOD
Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Fitwinkel

Beschrijving

Functioneel en lichtgewicht, het Gorilla Wear Branson T-shirt ondersteunt jou in het bereiken van topprestaties Dankzij de meest recente Gorilla Wear innovaties, regelt het Branson T-shirt effectief de transpiratie van het zweet en voorziet jou van de quick dry technologie. Deze typische kenmerken maken het Branson T-shirt uitermate geschikt voor gemotiveerde sporters. Alle Branson T-shirts kunnen worden gecombineerd met de bijpassende Branson Tank Top, Branson Shorts en Branson Pants. Maak de set af en laat niets in de weg staan ??om je doelen te breken

Artikelnummer: 90540905
Kleur: Zwart / Rood
Samenstelling: 100% Polyester

Over Gorilla Wear

Sinds de jaren '80 is Gorilla Wear een legendarisch Amerikaans wereldwijd bodybuilding en fitness merk "for the motivated". Iedere kledingstijl is ontworpen voor gemotiveerde en veeleisende sporters over de hele wereld. Het is uniek, het past, het gaat niet kapot en het geeft je de authentieke en individuele uitstraling die je lichaam verdient.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

100% Polyester

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading