GORILLA WEAR

Gorilla Wear Gym Hybrids Black

€6995

Ondersteunt waar nodig en beweegt mee door de zachte, ademende mesh buitenkant met extra rubber support op kritieke plekken.

Kleur:

ZWART

Maat:

Levering aan huis
Beschikbaar

Exclusief online en verzonden door Fitwinkel

Beschrijving

De Gorilla Wear Gym Hybrids zijn multifunctionele workout schoenen. De Gym Hybrids bieden ondersteuning bij explosieve bewegingen en zwaar tillen. Hierdoor is hij geschikt voor veel verschillende activiteiten. De Gorilla Wear Gym Hybrids zijn zowel buiten als in de sportschool te gebruiken.

Optimale stabiliteit en bescherming
De verschillende eigenschappen van deze schoenen, maken ze uniek en fijn om te dragen. De schoenen ondersteunen waar nodig en bewegen mee door de zachte, ademende mesh buitenkant met extra rubber support op kritieke plekken. Daarnaast zorgt de TPU Hiel Clip voor stabiliteit en bescherming van de hiel.

Anatomisch gevormde voetzolen
De Hybrids zijn voorzien van een zool die is goedgekeurd voor zowel binnen- als buitengebruik. De verhoogde tussenzool volgt de anatomie van de voet, wat zorgt voor extra stabiliteit en een stevige stand. De EVA inlegzolen bevatten schuim met een hoge dichtheid. Dit is ideaal voor explosieve bewegingen.

MultifunctioneelLaag uitgesneden designTPU hiel clipVeerkrachtige binnenkantEVA InlegzolenVerhoogde tussenzoolAdemende mesh buitenkant
Artikelnummer: 90008900
Kleur: Zwart
Samenstelling: 40% Rubber, 40% Mesh, 20% TPU

Over Gorilla Wear
Sinds de jaren '80 is Gorilla Wear een legendarisch Amerikaans wereldwijd bodybuilding en fitness merk "for the motivated". Iedere kledingstijl is ontworpen voor gemotiveerde en veeleisende sporters over de hele wereld. Het is uniek, het past, het gaat niet kapot en het geeft je de authentieke en individuele uitstraling die je lichaam verdient.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

40% rubber, 40% mesh, 20% TPU

Gebruikersbeoordelingen

Loading