Golfkar Lithium Batterij 12V 18Ah (+27 Holes)

€17400

12v 18Ah lithium accu voor golfkarretjes + Oplader. 18x14x8 cm. +2000 levenscycli. Ultralicht. +27 holes

Kleur: Zwart

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Kayaks Online

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Lifepo4 lithium batterij kit 12 volt 18 ampère (+ 27 holes). Het is handig om te gebruiken met elke golfkar. De lithiumbatterij heeft een zijaansluiting die specifiek is voor opladen (alleen opladen met de 4-amp lader die in de set zit).
Lifepo4-batterijen zijn de veiligste op de markt met een veel hogere levensverwachting dan die van Gel of AGM, die ongeveer 500 levenscycli zijn in vergelijking met +2.000 levenscycli van LiFePo4-lithiumbatterijen. Het gewicht is ook erg belangrijk in onze batterij omdat het geen 3 kilo bereikt, vergeleken met de bijna 9 kilo die zijn alternatief in AGM of GEL kan wegen. Door minder zwaar te zijn, is de auto lichter en verbruikt hij minder stroom tijdens het rijden.
De garantie is 2 jaar op zowel de lader als de accu tegen een fabricagefout.
De oplaadtijd schommelt afhankelijk van het laadniveau of de toestand waarin de batterij zich op dat moment bevindt. Als deze volledig leeg is, duurt het ongeveer. 4,5 uur. Eenmaal 100% opgeladen, zal de oplader de batterij laten drijven zodra deze is opgeladen om zelfontlading of overladen te voorkomen, dus we hoeven ons geen zorgen te maken als we vergeten de oplader na 4,5 uur los te koppelen.
Een 18 Ah LiFePo4 accu staat qua autonomie gelijk aan een 30 Ah Gel of AGM accu.

Technische informatie

  • Sportief niveau Ervaren
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen