Astro beenbeengeleidingshoofdtelefoon KSIX

€3499

Met beengeleidingstechnologie. Autonomie van 7 uur continu gebruik. Aanraakbediening van muziek en oproepen. Compatibel met stemassistenten

Kleur: Zwart

KINDERMAAT

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Techno móvil

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Ksix Astro draadloze hoofdtelefoon is de ideale keuze voor atleten en actieve mensen. Dankzij de beengeleidingstechnologie geniet je van helder geluid terwijl je alert blijft op je omgeving. Ze bieden een bereik van 7 uur continu gebruik op één lading. Dit alles met een ergonomisch ontwerp dat is ontworpen om er met totaal comfort mee te kunnen sporten. Koop de Ksix Astro en breng je training naar een hoger niveau!
Beengeleiding: perfect voor atleten

De Ksix Astro bevat beengeleidingstechnologie. Deze technologie brengt geluid over via trillingen van de schedelbotten, waardoor het niet meer nodig is om in-ear hoofdtelefoons te gebruiken om de omgeving waar te nemen. Deze hoofdtelefoon is de perfecte optie voor sporters, omdat je tijdens het sporten naar je favoriete muziek kunt luisteren of kunt bellen zonder je bewust te zijn van je omgeving.
Aanraak- en stembediening

Met eenvoudige aanrakingen kunt u muziek en telefoongesprekken bedienen zonder dat u de telefoon uit uw zak hoeft te halen. Bovendien is het compatibel met stemassistenten zoals Alex of Siri, zodat je handsfree alle functionaliteiten kunt bedienen. Met de Ksix Astro zijn simpele aanrakingen of woorden voldoende om totale controle te hebben.
Batterij die lang meegaat en lang meegaat

De Ksix Astro draadloze hoofdtelefoon biedt een bereik van 7 uur continu gebruik na één keer opladen. Bovendien zijn ze in slechts 1,5 uur opgeladen via de ingebouwde USB-C poort. De doos bevat een 12-inch USB-A naar USB-C-kabel.
geluid van hoge kwaliteit

De Ksix Astro biedt een hoge kwaliteit en helder geluid waarvan je dankzij de beengeleidingstechnologie zelfs met bedekte oren kunt genieten. Bovendien zijn ze voorzien van Bluetooth 5.3, wat een stabiele verbinding garandeert, zodat je zonder onderbrekingen van een luisterervaring kunt genieten.
Ergonomisch ontwerp

De Ksix Astro draadloze hoofdtelefoon heeft een minimalistisch zwart design dat zich aanpast aan elke stijl en situatie. Met een gewicht van slechts 26 gram en een ergonomisch ontwerp met volledige torsie zijn ze perfect om te dragen tijdens het sporten. Bovendien hebben ze een IP64-beschermingsgraad, dus maak je geen zorgen over zweet of regen, er zal niets met ze gebeuren.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen