Externe batterij 30.000 mAh, Power Delivery, zwart

€6490

Capaciteit van 30.000 mAh waarmee u een smartphone meer dan 9 keer volledig kunt opladen met één keer opladen. Met 3 uitgangspoorten zodat u andere apparaten dan uw mobiele telefoon kunt aansluiten

Kleur: Zwart

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Techno móvil

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Laad uw apparaten overal op met deze externe batterij met een capaciteit van 30.000 mAh waarmee u een smartphone meer dan 9 keer volledig kunt opladen met één keer opladen. Met 3 uitgangspoorten zodat u andere apparaten dan uw mobiele telefoon kunt aansluiten. Geniet van gelijktijdig opladen met 20 W en sluit tegelijkertijd uw hoofdtelefoon, smartwatch of tablet aan, zodat de batterij nooit leeg raakt. Inclusief USB-A naar USB-C kabel.
Veel ladingen op één lading

Met een grote capaciteit van 30.000 mAh zorgt deze externe batterij voor eindeloos opladen van al uw apparaten door hem slechts 7-8 uur op te laden. Laad je smartphone tot 9,4 keer op, een tablet tot 4 keer of je draadloze hoofdtelefoon tot 60,9* en je hoeft je apparaten niet meer zonder batterij te laten als je niet thuis bent.

*Tests uitgevoerd met een iPhone 12 mini, een iPad mini 2021 en AirPods 3. Waarden kunnen variëren afhankelijk van de terminal en batterijcapaciteit.
Ultrasnel opladen en Power Delivery

Het vermogen van 20 W van deze powerbank is in staat om de batterij van al uw apparaten in zeer korte tijd volledig op te laden. U hoeft uw smartphone slechts 25 minuten op te laden om 50% van de batterij* te gebruiken. Bovendien kunt u dankzij de voor Power Delivery geoptimaliseerde oplaadtechnologie uw telefoon op de hoogste snelheid opladen terwijl u zorgt voor de gezondheid van de batterij.

*Test uitgevoerd met een iPhone 12. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de terminal en de batterijcapaciteit.
Meerdere apparaten tegelijk

Laad meerdere apparaten tegelijkertijd op vanaf dezelfde powerbank. Dankzij de 2 USB-A-uitgangen en de 1 USB-C-uitgang kunt u uw hoofdtelefoon, tablet en smartwatch met hun respectievelijke kabels aansluiten op de overeenkomstige poort en tot 3 apparaten tegelijk opladen. Deze powerbank laadt in slechts 8 uur op. Het is tijd om tijd te besparen en comfort te winnen!
Universeel en multi-device

Deze batterij is ontworpen om elk type apparaat op te laden, of het nu een Apple of Android is. Bovendien is het compatibel met tablets, smartwatches of zelfs draadloze hoofdtelefoons. De geleverde stroom zal zich aanpassen aan de parameters die elk apparaat vereist, waardoor apparaten met een lager voltage kunnen worden opgeladen zonder de batterij te beschadigen.
Geïntegreerde knoppen en indicatoren

Dankzij de 4 LED-indicatoren en de aan/uit-knop kun je de batterij van je Supra powerbank beter beheren. Houd het batterijniveau bij en schakel hem alleen in wanneer dat nodig is, en hij is altijd klaar voor elk avontuur!

Technische informatie

  • Breedte (in cm) 6 cm
  • Hoogte (in cm) 4 cm
  • LENGTE (in cm) 14 cm
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen