Ruisonderdrukkende hoofdtelefoon 3 KSIX

€4490

Slimme oplaadcassette met LED-display. Totale autonomie van 18 uur. Ze omvatten actieve ruisonderdrukking ANC en omgevingsruisonderdrukking

Kleur: Zwart

KINDERMAAT

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Techno móvil

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Met de Ksix Noise Cancel 3 draadloze hoofdtelefoon ervaar je een ongeëvenaarde geluids- en belkwaliteit dankzij ANC-, ENC- en Transparency Mode-technologieën. Dankzij het slimme oplaadetui met LED-scherm blijf je altijd op de hoogte. Dit alles met een totale autonomie van 18 uur, zodat je ze zo lang kunt gebruiken als je wilt. De Ksix Noise Cancel 3 biedt een ongeëvenaarde luisterervaring.
Technologieën voor al uw behoeften

De Ksix Noise Cancel 3 beschikt over technologieën die zich aanpassen aan uw behoeften. Allereerst zijn ze voorzien van ANC actieve ruisonderdrukking om je volledig te isoleren van de buitenwereld, zodat je helemaal kunt opgaan in je muziek, series, films of gesprekken. Ten tweede bevatten ze ENC-onderdrukking van omgevingsgeluid, die ongewenste externe geluiden onderdrukt, waardoor een hogere gesprekskwaliteit wordt geboden, zodat uw gesprekspartner u tijdens de gesprekken beter hoort. En last but not least de transparantiemodus: activeer deze om uw omgeving te horen zonder dat u uw hoofdtelefoon hoeft af te zetten, voor het geval u iemand op straat moet begroeten of bij een andere onvoorziene gebeurtenis. Technologieën die het leven gemakkelijker maken!
Slimme oplaadcassette

Het oplaadetui van de Noise Cancelling 3 draadloze hoofdtelefoon is voorzien van een LED-display. Op dit scherm kunt u het batterijniveau van de case en elke hoofdtelefoon snel en eenvoudig controleren. Behoud de volledige controle over de autonomie van de hoofdtelefoon en het oplaadetui dankzij het LED-scherm!
18 uur autonomie

De Ksix Noise Cancel 3 biedt in totaal 18 uur autonomie. De hoofdtelefoon heeft een batterijduur van 6 uur en de oplaadcassette biedt nog eens 12 uur extra.

Met de aanraakbediening van de Noise Cancel 3 kunt u onder andere oproepen beantwoorden of weigeren, het volume van uw muziek verhogen of verlagen, nummers overslaan. Bovendien zijn ze compatibel met stemassistenten zoals Google Assistant of Siri, waardoor je al hun functionaliteiten kunt bedienen met spraakopdrachten.
Dankzij de TWS-technologie die ze bevatten, biedt de Noise Cancel 3 surround-stereogeluid van hoge kwaliteit. Isoleer jezelf van de buitenwereld en geniet zonder afleiding van je muziek en gesprekken.

In het zwart en met een minimalistisch design combineert deze hoofdtelefoon stijl en functionaliteit perfect. Ze worden geleverd met 3 paar verwisselbare oordopjes in verschillende maten, zodat u kunt genieten van het beste geluid, ongeacht de grootte van uw oor. Met een IPX4-beschermingsgraad tegen regen en spatwater zijn ze voorbereid op elke situatie.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen