Soortgelijke producten
COQ10 FORTE - CELPRESTATIES - 90 VEGANISTISCHE CAPSULES
COQ10 FORTE - CELPRESTATIES - 90 VEGANISTISCHE CAPSULES

LEPIVITS

COQ10 FORTE - CELPRESTATIES - 90 VEGANISTISCHE CAPSULES

€5990
€1.49750/kg

Het natuurlijk voorkomende co-enzym Q10 ondersteunt de productie van cellulaire energie.

Maat:
90 tableten
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door LEPIVITS

Beschrijving

WAAROM neem je CoQ10 Forte? → Co-enzym Q10 is van het grootste belang voor de bio-energetica. CoQ10 komt van nature voor in het menselijk lichaam, maar neemt af met de leeftijd en oxidatieve stress. Co-enzym Q10 draagt bij tot de productie van celenergie. In tegenstelling tot Coenzyme Q10 100mg wordt CoQ10 Forte getitreerd tot 200mg om de training van de atleet te optimaliseren.

BEOOGDE DOSERING & GECERTIFICEERDE ACTIEVE PRINCIPES → 1 capsule bevat co-enzym Q10 (biobeschikbaar ubiquinon) en rijstzetmeel. Het omhulsel is 100% plantaardig: pullulan. De dosering is 1 tot 2 capsules per dag met een glas water tijdens de maaltijd. Dit supplement bevat 30 of 90 capsules en is geschikt voor een kuur van één tot drie maanden.

BESTE WAARDE VOOR UW GELD → Het laboratorium van LEPIVITS België bevordert korte produktiecircuits en geeft de voorkeur aan plaatselijke grondstoffen. Het product "CoQ10 Forte" wordt gedistribueerd in een eco-verantwoordelijke "I'AM GREEN" verpakking gemaakt van 100% recycleerbaar suikerriet. De formulering wordt bestudeerd door een team van deskundigen op het snijvlak van de nutraceutica.

DE LEPIVITS PROMISE → CoQ10 Forte is gebaseerd op een selectie van zorgvuldig gekozen natuurlijke grondstoffen. Het product is gegarandeerd vrij van kleurstoffen, lactose, gluten, synthetische vulstoffen en zware metalen en wordt vervaardigd onder ethische en duurzame omstandigheden zonder schadelijke stoffen, en dat alles tegen de beste prijs. LEPIVITS voldoet aan de geldende wetgeving en staat voor een ethische & duurzame visie op productie.

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR GEBRUIK: Informeer uw arts of apotheker als u gelijktijdig medicijnen gebruikt. Niet gebruiken door kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. De consumptie moet beperkt blijven tot enkele weken/maanden.

Technische informatie

AANTAL CAPSULES

90

Voedingswaarde

Co-enzym Q10 (assimileerbaar voor ubichonon); rijstzetmeel; capsulehuls: 100% plantaardig pullulan.

OVERIGE INFORMATIE

Voedingswaarde

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Informeer uw arts en/of apotheker als u gelijktijdig andere geneesmiddelen gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij op advies van uw arts.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading