LIZARD SKINS

Lizard skins - dsp v2 3.2mm stuurlint jet black

€4499

Bestel via de webshop van Decathlon deze van het merk lizard skins in de kleur zwart.

Kleur:

ZWART / ZWART

Levering aan huis
Beschikbaar

Exclusief online en verzonden door Online Bike Parts BV

Beschrijving

Meer informatie over de lizard skins - dsp v2 3.2mm stuurlint jet black vind je hieronder. Heb je vragen? neem dan contact op met de klantenservice van Decathlon. balans is de sleutel tot optimale prestaties in een etappekoers. Ervaar de perfecte combinatie van grip en comfort met de stuurlinten van lizard skins. De teams a2r la mondiale pro cycling team, lotto soudal en movistar team gebruiken de dsp stuurlinten om te winnen in het profpeloton. Deze stuurlinten van lizard skins zijn ideaal voor race fietsen vanwegen hun grip en comfort balans. Dsp bar tape v2 heeft een nieuw patroon, een verbeterd polymeer en een inschroefbare stuurplug. Het nieuwe patroon is technischer met een nieuw ontwerp en meerdere dieptelagen. Het polymeer heeft een nieuwe formule verbeterd voor meer duurzaamheid en comfort. De nieuwe plug zorgt voor een strakke afwerking.

De tot nu toe beste samenstelling is nu technischer met een up to date ontwerp en meerdere diktes. Realiseer grip en controle met het meest geavanceerde stuurlint van lizard skins.

Tussen comfort en duurzaamheid ligt de sleutel tot optimale prestaties tijdens elke rit. Dat is het geupgrade polymeer. Rijd langer met onze meest duurzame en comfortabele dsp ooit gemaakt.

Zorg voor een schone, strakke afwerking van de dsp bar tape met de nieuwe inschroefstuurdop. artikelnummer: dspcy310
ean: 696260070640
merken: lizard skins
model: dsp v2
type: 3.2
fietstype
racefietsgravelfietscyclocrossfiets

stuurlintkleur: zwart
netto gewicht (g): 86
lengte (mm): 208
dikte (mm): 3.2
kleur.: zwart

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Vergelijkbare producten

Gebruikersbeoordelingen

Loading