Magnetische Pedalen Ultra - 200N

€18900

Magped Ultra magnetische pedalen zijn multifunctioneel met een high end design.

Kleur: GRIJS

Uitsluitend online verkocht en verzonden door SPORT4IT BVBA

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Kies je voor klik- of normale platformpedalen? Het is een eeuwige vraag die vooral mountainbikers bezig houdt. Magped biedt de gulden middenweg met magnetische pedalen. Je zit dankzij de magneten vast maar hebt wel de mogelijkheid om lekker snel je voet los te maken wanneer je even moet stoppen of bijna valt. De Magped pedalen zijn ontwikkeld voor de fietser die de voordelen van zowel klik- als platformpedalen wenst te combineren.
Magped Ultra magnetische pedalen zijn multifunctioneel met een high end design en superlicht. Ze zijn beschikbaar in verschillende magneetsterktes. Je kiest afhankelijk van je lichaamsgewicht tussen 150N (<80kg) en 200N (>75kg).
Afhankelijk van de gekozen magnetische sterkte wordt de schoen op zijn plaats op de pedalen gehouden met een trekkracht tot 15kg. Je voet losrukken van je pedaal is erg simpel en kan zowel via een horizontale als verticale beweging ten opzichte van de pedaal.
Eigenschappen:

  • Inbegrepen: 1 paar pedalen, magneten, magneetschroeven in 2 lengtes, inbussleutel, 32 (11mm) stalen pinnen en metalen plaatjes voor de SPD-schoen
  • Compatibel met SPD
  • Gewicht per magneetsterkte: Sport 150: 358gSport 200: 372g

Gebruikersbeoordelingen