Monorim MR1 RR Achtervering Segway-Ninebot MAX G30

€17249

Hoogwaardige ophanging voor soepel en schokvrij rijden. Superieure schokabsorptie, eenvoudige installatie en onderhoud. Strak ontwerp past perfect bij uw scooter.

Kleur: Zwart / Oranje

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Monsieur Trottinettes

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Als je als eigenaar van een elektrische scooter je comfort en veiligheid op de weg wilt verbeteren, dan is de Monorim MR1 RR achtervering het juiste accessoire voor jou.

Deze vering is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en schokbestendigheid te garanderen. Door de effectiviteit in het absorberen van trillingen en schokken op de weg, biedt deze vering een meer comfortabele en soepele rijervaring.

De vering is ultra-gemakkelijk te installeren en past op de Segway-Ninebot Max G30 elektrische scooter. Het vermindert ook het risico op slippen en verlies van controle en biedt betere grip op moeilijke oppervlakken zoals hobbelige wegen, drukke trottoirs en ruw terrein.

Deze Monorim MR1 RR achtervering is een van de populairste accessoires voor forenzen die hun rijervaring willen verbeteren. Het is een lonende investering voor elke eigenaar van een elektrische scooter, omdat het aanzienlijke rijvoordelen biedt.

Geniet van een comfortabelere en veiligere rit met deze premium achtervering, terwijl u uw woon-werkmachine kunt aanpassen.

Wacht niet langer met het toevoegen van deze must-have aan uw elektrische scooter en geniet van een optimale rijervaring.

Technische informatie

  • Materiaal Metaal
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen