Soortgelijke producten
SportTopje Dames  fitness protection taping zwart
SportTopje Dames  fitness protection taping zwart
SportTopje Dames  fitness protection taping zwart
SportTopje Dames  fitness protection taping zwart
SportTopje Dames  fitness protection taping zwart

R-EVENGE

SportTopje Dames fitness protection taping zwart

€3290

Ontwikkeld met een fysiotherapeut, aan de binnenkant heeft het siliconen inzetstukken, die de principes van Kinesiotaping volgen en die de microcirculatie verbeteren.

Kleur: ZWART
Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door R-evenge

Beschrijving

• Gestudeerd door fysiotherapeut Germana Antonelli, ondersteunt het de spierfunctie zonder de bewegingen te beperken. Inzetstukken aan de binnenkant van hypoallergeen siliconen (Patent) die op het spierstelsel zoals kinesiotape werken, ter bevordering constante decompressie van de huid, lymfedrainage en bloedoxygenatie.
• Q-SKIN bij Fulgar® is een poliammide 6.6-vezel met zilverionen die direct tijdens het spinproces in de stof worden ingevoegd. Dit maakt het mogelijk om de bacteriële proliferatie effectief te reguleren.
• Tijdens de normale dagelijkse activiteit of tijdens het sporten produceert ons lichaam zweet. De Q-SKIN® technologie wordt geactiveerd wanneer de zweetmoleculen in contact komen met de vezel; de zilverionen in de vezel helpen de bacteriële flora, de voornaamste oorzaak van slechte geurtjes, te verminderen.
• De Q-SKIN® vezel vermindert de vorming van slechte geurtjes tijdens de dagelijkse en sportieve activiteit en tegelijkertijd houdt het de huid fris en droog. Q-SKIN bij Fulgar® is zacht en ademend. De technologie zorgt voor een effectieve beheersing van de lichaamsvochtigheid en geeft een aangenaam gevoel van frisheid, om unieke comfortprestaties te garanderen (UN EN ISO 62).
• Q-SKIN® heeft talrijke certificaten verkregen voor de bescherming van de menselijke gezondheid en van het milieu. Het OEKO-TEX STD 100 KLASSE I label bewijst dat de vezel onschadelijk is voor de menselijke gezondheid.
• De Q-SKIN® vezel behoudt zijn eigenschappen in de loop van de tijd, ook na talrijke wassen.
• Antibacteriële doeltreffendheid getest door het MIS PLUS Instituut in Zürich volgens de norm DIN ISO 20743: 10-2007 en bestand tegen wassen getest door het MIS PLUS Instituut in Zürich volgens de norm JIS L 1902/02.
• 100% gemaakt in Italië

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

83% POLYAMIDE / 17% ELASTAAN

VOORRAADADVIES

Handwas op 40 °
Geen bleken
Geen stomerij
Geen droogtrommel
Geen strijken

Gebruikersbeoordelingen

Loading