Soortgelijke producten
Samarali Yoga Bolster Kastanjebruin
Samarali Yoga Bolster Kastanjebruin
Samarali Yoga Bolster Kastanjebruin
Samarali Yoga Bolster Kastanjebruin
Samarali Yoga Bolster Kastanjebruin

SAMARALI

Samarali Yoga Bolster Kastanjebruin

€5500

De Samarali Yoga bolster kan zowel gebruikt worden voor meditatie als voor herstellende yoga oefeningen. De bolster is gemaakt van 100% biologisch katoen en GOTS-gecertificeerd.

Kleur: ROOD
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door SAMARALI

Beschrijving

Een bolster wordt meestal gebruikt voor een herstellende vorm van yoga voor diepe rek- en ademhalingsoefeningen. De bolster kan de nodige ondersteuning bieden voor de rug, nek, onderrug, armen en benen.

MATERIAAL - Zowel de buitenste als de binnenste hoes van de bolster is gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen, met de buitenhoes afneembaar voor eenvoudiger schoonmaken. Zie het bijgevoegde waslabel voor de juiste wasinstructies.

VERSTELBAAR - De bolster is gevuld met biologische boekweitdoppen om zowel voldoende ondersteuning als comfort te bieden. De binnenvoering kan worden geopend om de bolster aan te passen aan het gewenste comfortniveau.

ONTWERP - De bolsters zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke, levendige kleuren, waarbij natuurlijke kleurstoffen worden gebruikt. Voor extra gebruiksgemak wordt de bolster ook geleverd met een eigen handvat dat verborgen is in ons geborduurde ontwerp.

VERPAKKING - We gebruiken alleen papieren verpakkingen en verzenden enkel in kartonnen verpakkingen, allemaal met het doel om onze impact op het milieu te verminderen.

GETEST OP FUNCTIONALITEIT EN KWALITEIT - Voordat we onze producten op de markt brengen testen we ze altijd op kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid met onze gemeenschap van yogi's en fitnessleraren. Door dit te doen, willen we ervoor zorgen dat onze producten lang meegaan en aan uw verwachtingen voldoen.

SPECIFICATIES:
Afmeting: 20 x 66 cm (diameter x lengte)
Gewicht: 3,4 kg

Technische informatie

  • BREEDTE 20 cm
  • HOOGTE 20 cm
  • LENGTE 66 cm
  • STAAT Nieuw

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

De stof is gemaakt van 100% biologisch katoen en boekweitdoppen gebruikt als vulling

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading