SKLZ Pro Knit Hip Light weerstandsband zwart/geel, Lichte intensiteit

€2760

SKLZ Pro Knit Hip band - Medium

Kleur: Geel

100 g

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Implus EU

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De SKLZ Pro Knit Hip Band helpt bij het verbeteren van de mobiliteit en kracht voor training van de weerstand van het onderlichaam bij korte passen. De dikke banden worden meestal boven de knieën gedragen voor activerende bewegingen van de bilspieren, hamstrings en quadriceps. Ontworpen met een duurzame en comfortabele stretchstof zodat ze niet knijpen in de huid of wegglijden tijdens het trainen. Na een intensieve training zijn de banden wasbaar in de wasmachine en gemakkelijk schoon te maken.

Gebruik van de SKLZ Pro Knit Hip Band

De weerstandsbanden zijn eenvoudig te gebruiken voor fitness, cardio trainingen, fysiotherapie, krachttraining of yoga. Ze zijn ideaal om de billen en de hamstrings te trainen en ze nemen nauwelijks ruimte in beslag. Door het compacte formaat kun je ze overal mee naar toe nemen.
Door het trainen met de hip band worden niet alleen je spieren sterker, maar ook jouw pezen en aanhechtingen van je spieren. Hierdoor verbert je mobiliteit en stabiliteit.

Materiaal van de Hip Band

Door de textiellaag van de weerstandsbanden zal er geen reactie of irritatie op de huid optreden. Daarnaast glijden ze ook niet weg zoals bij normale weerstandsbanden kan gebeuren. Na verloop ban tijd zal de vorm en elasticiteit nog steeds hetzelfde zijn.

Voordelen Pro Knit Hip Band
Duurzame anti-slip banden voor weerstandstraining van het onderlichaam en de moeilijkheidsgraad te vergrotenComfortabele stof die op zijn plaats blijft zitten tijdens het trainen en de huid niet irriteert of bekneltKan worden gebruikt om weerstand toe te voegen tijdens de warmin-up of stretchenSterke, duurzame stof verkrijgbaar in licht, medium en sterkWasbaar in de wasmachine en gemakkelijk schoon te maken.

Technische informatie

  • LENGTE (in cm) 31 cm
  • Staat Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Polyester

Gebruikersbeoordelingen